NL10 KO - top két pár veszélyes riveren
sziasztok
Poker Stars, $0.05/$0.10 No Limit Hold'em Cash, 9 Players
SB: $10.23 (102.3 bb)
Hero (BB): $10 (100 bb)
UTG+1: $10 (100 bb)
UTG+2: $17.61 (176.1 bb)
MP1: $9.58 (95.8 bb)
MP2: $10.40 (104 bb)
MP3: $29.51 (295.1 bb)
CO: $6.06 (60.6 bb)
BTN: $14.74 (147.4 bb) 59 hands 51/8, WTSD: 17 (30), WonSD: 80 (5),
AFq: 30 (56), river AFq: 73 (11)
Preflop: Hero is BB with :Qc: :Kh:
4 folds, MP3 calls $0.10, CO folds, BTN calls $0.10, SB folds, Hero raises to $0.50, MP3 calls $0.40, BTN calls $0.40
Flop: ($1.55) :Qh: :8h: :Ks: (3 players)
Hero bets $1.11, MP3 folds, BTN calls $1.11
Turn: ($3.77) :6s: (2 players)
Hero bets $2.70, BTN calls $2.70
River: ($9.17) :6h: (2 players)
Hero:confused:
Ellenfeled egy klasszikus fish, flop turn teljesen oké, esetleg lehet nagyobbat ~3$ felett hívni turnön, alig több mint fél kassza van előtted és ez nálam push mert sok kisebb két párral vagy akár 1 párral is megadhat és reálisan csak a szín verhet.
Pre nagyobb izó OOP vs 2 limper ~7bb (erős range-el izózol, mert OOP vagy és 2 fish ellen sokkal szűkebben teszed, nagyobb sizeinggal). Flopon én 10bb alatti méretet választok, blokkolsz a jó párjaikból, nem baj ha még itt nem szűkíted le nagyon a rnage-eiket, de fishek ellen valszeg' nincs nagy jelentősége annak az 1-2 bb-nek. Riveren amíg nincs infó, hogy tud szélesen blöffölni, biztos a 3barrelt választom a XC helyett, másképp XC simán, hogy flush-t is fogsz.
Szerintem turnig minden rendben. Riveren push, 1 párok megadhatnak, amivel mögéd checkelne, de blöfföltetésnek nem látnám sok értelmét, busted fd-k hiányában, akkor meg már kerüljön be többször gyengébb ellen is. Bár a river checkre a busted sd-k jó eséllyel vérszemet kapnának, az összes 1 pár mögéd checkelne, szóvál totál catchen lennél.
Ami talán gondolkodásra adhat okot, hogy a WTSD a river aggression factorral együtt inkább egy olyan bálna képét vetíti, aki PF totál CS, utána hajlamos bedobni ha nem talált semmit.
Szóval a riverig eljuthatott random párokkal és kétpárokkal (Q8, K8..) sorhúzókkal és lyuksorokkal, sajna persze 5h2h szerű flushökkel vagy Q6-al is.
De ezzel együtt beraknám, mert a 147BB beülőből ítélve pozitív tilten van és istencsászárnak érzi magát, és bármilyen párral meg fog adni. Ha elcsekkeled akkor talán blöfföl egyet a besült sorhúzókkal, vagy azt hiszi hogy value-ért megy egy AK-val, de inkább egy mögécsekk lesz.
Preflop lehet nagyobb, flop kb jó de lehet kisebb mert mindent szét blokkolsz még FD-ket is, viszont turn kötelező overbet!!!!
Mivel semmi nem előzött meg és exrta draw heavy lett. Ezután a river már easy push lesz mivel nem szeretnéd h a gyengébbek mögéd passzoljanak és xc-al csak a flush-öket fizetnéd.
Tök jó h a KhXh lapjait ami turn overbetre calloz blokkolod.
a kötelező szót visszaszívom mert az 88-ra igaz :)
azon KQ kombókkal lesz a jó turn overbet amikben nincs Kh!
Szaisztok
Köszönöm az elemzéseket. Hasznosak voltak számomra.
Éreztem is hogy pre kevés volt az 50cent iso raise.
Riveren betoltam, mert azt feltételeztem hogy Kx-ekből a legtöbbet visszapasszolná poziból a 3. kőr miatt.