Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10, NL25 poker range charts, tanács kérés

PókerSztár
2019. máj. 28. 21:25

NL10, NL25 poker range charts, tanács kérés

Hello!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy a neten melyik poker range chart(gyűjteményt) találjátok a legjobbnak, amiből ki lehet indulni (fizetős is lehet persze)? Van egy rakat, természetesen van közöttük hasonlóság de azért eltérés is. Van amikor csak emelő range van, de van 3bet, face to 3 bet stb range is.

kacsa1st
Válasz PókerSztár kommentjére
2019. máj. 29. 10:42

Guglizz rá: preflop bible 2

Ugyan nem láttam az egész anyagot, de streamen a headcoach végigpörgette a pdf-t és igen összetettnek/alaposnak tűnik. Meg az alapján, hogy ki/kik állították össze nem lehet rossz.

kacsa1st
2019. máj. 29. 10:56

Mondjuk micron nem hiszem h ki kéne ennyi pénzt adni érte, ráadásul egy alap skálát nem nehéz összedobni microra.
Nem tudom milyen skálákat láttál neten de gondolom kb mind használható mert úgy vannak kialakítva h ne dobd túl magad 3b, 4b, 5b-ek ellen.

Az meg hogy kicsit feszesebb vagy lazább az alap open skálád nem sokat számít. Szélesebb skálákkal marginálisabb szitukba kevered magad a feszesebbekkel meg könnyebb játszani.

Arra akarok kilyukadni hogy a legfontosabb az hogy a saját skáládat jól tudd megjátszani. Most h te 13 v 16%-ot openelsz EP ill 39 v 55%-ot nyitsz BU az csak részlet kérdés.
Ha képben leszel az alap koncepciókkal akkor a pozonkénti openskálád is mindig váltzik annak függvényében hogy milyen ellenfelek ülnek mögötted ill a vakokon.

Ezek a skálák amiket találasz neten csak alapok. Neked kell jól alakítanod játék közben, ráadásul postflop nagyobb edget lehet kialakítani. (Nyilván a jó preflop alap is fontos)

PókerSztár
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. jún. 3. 19:09

kacsa1st, a tanácsodat követve összeraktam magamnak egy alapot (a https://upswingpoker.com/6-handed-max-poker-strategy/ alapján). Meglátjuk...

KeepWalking87
2020. jan. 14. 18:06

Sziasztok! Esetleg valaki használja a preflop bible 2-t ? Véleménye róla?

sakkos000
Válasz KeepWalking87 kommentjére
2020. jan. 14. 21:02

Sziasztok! Esetleg valaki használja a preflop bible 2-t ? Véleménye róla?

A Bluffthespot csoport ezt tolja, gondolom rendben van.

Élő ügyfélszolgálat