bár, ha beraktad tuti vmi bukta :D szóval fullja volt :D
Én is megadtam és K 10 et mutatott úgyhogy ott volt a full. Azt hiszem, hogy ezek után a Gametime+ban beállítom, hogy mutassa a handek számát is mert jó tudni kivel mennyit játszottam és, hogy azok után mennyi a BB/100a. Ezek után odafigyelek erre is.
Úgy, hogy nem nézem meg az utolsó oldalt, tehát nem látom az eredményt (ha már leírtad)
fold
Mostanában hasonló storykba futottam én is az everesten és arra jutottam, hogy azok a fishek, akik nem SS-t játszanak nem mennek szivesen all-in hacsak nincs monsterjük.
miután megnéztem, látom, hogy az én readem volt a jó. :)
Ellenem ez a figura buttonról (addig csak fold) emelt KK-lyal, majd a 3-betemre dobott, és megmutatta (AA volt amúgy nálam), úgyhogy azóta figyelek rá.
Nem is kérdés, mit tettem volna most: már a riveren sem hívok ekkorát (de a flop után ugyanezt teszem)
Ellenem ez a figura buttonról (addig csak fold) emelt KK-lyal, majd a 3-betemre dobott, és megmutatta (AA volt amúgy nálam), úgyhogy azóta figyelek rá.
Nem is kérdés, mit tettem volna most: már a riveren sem hívok ekkorát (de a flop után ugyanezt teszem)
??? Képes volt eldobni egy KK-t kézben a 3betedre? Hát hallod most vagy eléggé ismerte a játékod vagy látta a lapjaid:) De ez egy nagyon hasznos infó volt köszönöm szépen!