Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10 river betpot vs. all-in

Agostini
Válasz Agostini kommentjére
2008. ápr. 2. 17:10

bár, ha beraktad tuti vmi bukta :D szóval fullja volt :D

makkkiraly
Válasz Agostini kommentjére
2008. ápr. 2. 17:14

Én is megadtam és K 10 et mutatott úgyhogy ott volt a full. Azt hiszem, hogy ezek után a Gametime+ban beállítom, hogy mutassa a handek számát is mert jó tudni kivel mennyit játszottam és, hogy azok után mennyi a BB/100a. Ezek után odafigyelek erre is.

Polacheck
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. ápr. 2. 18:20

Úgy, hogy nem nézem meg az utolsó oldalt, tehát nem látom az eredményt (ha már leírtad)

fold
Mostanában hasonló storykba futottam én is az everesten és arra jutottam, hogy azok a fishek, akik nem SS-t játszanak nem mennek szivesen all-in hacsak nincs monsterjük.

Polacheck
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 2. 18:20

miután megnéztem, látom, hogy az én readem volt a jó. :)

bsz
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 2. 20:43

Ellenem ez a figura buttonról (addig csak fold) emelt KK-lyal, majd a 3-betemre dobott, és megmutatta (AA volt amúgy nálam), úgyhogy azóta figyelek rá.
Nem is kérdés, mit tettem volna most: már a riveren sem hívok ekkorát (de a flop után ugyanezt teszem)

makkkiraly
Válasz bsz kommentjére
2008. ápr. 2. 20:51

Ellenem ez a figura buttonról (addig csak fold) emelt KK-lyal, majd a 3-betemre dobott, és megmutatta (AA volt amúgy nálam), úgyhogy azóta figyelek rá.
Nem is kérdés, mit tettem volna most: már a riveren sem hívok ekkorát (de a flop után ugyanezt teszem)

??? Képes volt eldobni egy KK-t kézben a 3betedre? Hát hallod most vagy eléggé ismerte a játékod vagy látta a lapjaid:) De ez egy nagyon hasznos infó volt köszönöm szépen!

bsz
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. ápr. 2. 21:01

??? Képes volt eldobni egy KK-t kézben a 3betedre? Hát hallod most vagy eléggé ismerte a játékod vagy látta a lapjaid:) De ez egy nagyon hasznos infó volt köszönöm szépen!

Nálam 1% a PF raise-e: ez nyilván AA, KK, amiből KK-t dob ellenállásra (hülye voltam, hogy 3-beteltem)
És 700 hand után -1BB/100

Élő ügyfélszolgálat