Balázs1230
2016. máj. 14. 18:14

NL10 SB 78o vs BB

BB 30/15 40 hand

Azt gondolom hogy elég széles lesz a BB call range. Nem a legjobb flop de azért én a cbet mellett döntöttem van egy OESD-énk,ezen a floppon nem hiszem hogy egy utca cbetre sokat dobna bár eléggé draw heavy flop, FD callol,Tx callolnak,OESD,és még talán két over is backdoor fd-val,second párok is és két párok is callolnak,a turn sem a legjobb FD odaérhetett,de nekünk sorunk van én azért beteltem tovább mert lehet még itt kint fd amitől van érték,illetve Tx,két párok, 2 utca call után ezen a K-on mit kéne tenni ch/fold vagy bet/fold????
amit a flop cbetemről gondlok (illetve le is írtam nem jó a cbet szerintem) flop ch/c,turn ch/c,river ch/fold ez is tetszene,bár nem kapunk oddsot floppon.
Na ez szép ki dilemma bennem most! :D
Kíváváncsi vagyok mi lett volna itt a helyesebb döntés?

Poker Stars, $0.05/$0.10 No Limit Hold'em Cash, 5 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Hero (SB): $10.27 (102.7 bb)
BB: $12.83 (128.3 bb)
MP: $26.48 (264.8 bb)
CO: $7.39 (73.9 bb)
BTN: $2.78 (27.8 bb)

Preflop: Hero is SB with 7Image 8Image
3 folds, Hero raises to $0.30, BB calls $0.20

Flop: ($0.60) TImage 5Image 6Image (2 players)
Hero bets $0.40, BB calls $0.40

Turn: ($1.40) 9Image (2 players)
Hero bets $1, BB calls $1

River: ($3.40) KImage (2 players)
Hero ????????

Flush67
Válasz Balázs1230 kommentjére
2016. máj. 17. 13:18

Flop x/c??? 8-as magassal és OESD + BDFD-vel? Nem hiszem, hogy így játszva plusszos lenne preflop megnyitni. (Egyébként sem az szerintem NL10-en )

Riveren szerintem egy izmos bet/fold lehet a jó döntés. Így tehet minket besült Ahx-re és ha Tx-e, vagy néha KQ,KJ-je van, akkor örülünk a herocall-nak. Viszont ha betolja, akkor el lehet engedni, mert rengeteg AhXh lesz, cserébe viszonylag kevés blöff-fel kiegészítve.

Ha odacheckeled, akkor viszont call, mert gondolom azért csinálod, hogy blöffölje a nonsd handjeit, esetleg rossz valuebet Kx-től.

chivasr911
Válasz Balázs1230 kommentjére
2016. máj. 18. 22:38

-pre ok az open bár kisebb size is elég szerintem, nem hsizem h eleget védekeznek
-cbet ok, lesz elég eq barrelezni
-turntől szerintem bármi jó ha nincs +infó, de talán a 3utca bet/f a legjobb ahogy előttem is le lett írva, de tényleg mindennek van értelme, ahol dobsz egy raisre és ch után nem dobsz, flop is lehet ch/c de tuti jobb a cbet, én amúgy ezt turn ch/c-olom és blocker nélkül betelnék csak, azért sok flöss van mind2őnknél itt, de az is igaz h sokszor jobb lesz véggibetelni weakebb arcok ellen

Élő ügyfélszolgálat