NL10 SB AJs ismeretlenül
a flop c bet szerintem jó,a turnön jobb lenne egy ch/c??? és ha már így alakult akkor el kell ezt foldolni?
Poker Stars, $0.05/$0.10 No Limit Hold'em Cash, 5 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Hero (SB): $10.05 (100.5 bb)
BB: $12.02 (120.2 bb)
MP: $10.99 (109.9 bb)
CO: $8.34 (83.4 bb)
BTN: $7.91 (79.1 bb)
Preflop: Hero is SB with J A
3 folds, Hero raises to $0.30, BB calls $0.20
Flop: ($0.60) 4 8 T (2 players)
Hero bets $0.40, BB calls $0.40
Turn: ($1.40) 7 (2 players)
Hero bets $0.90, BB raises to $2.70, Hero ????
tuti jó a bet ennyi eq-val, de szerintem jobb a check, sőt már flopon is opció főleg ha agro, meg nem tudom mennyit védekeznek az sem mindegy, így sztem sima call nem tűnik nagynak ez a raise de ezt meg könyen ki lehet számolni, +néha nem meri végig tolni a blöffjét és kivisszsük egy JQ ellen, néha meg a mi outjainkat blöfföli vagy kisebb flöss ellen stackeljük így van némi implied, de előrször tiszta outokkal számold ki h megvan e az odds
Hmm, számold ki az odssokat, de szerintem itt az is szempont, amennyiben esik a lapod, lesz-e ami fizet? Lent lesz vagy egy 4 lapos sor vagy egy flöss. Pozíción kívül is vagy, mögéd fog passzolni mindent nagyjából, ha ki is egészülsz. Ha meg beledonkolsz elég evidens, hogy mid van. Szerintem inkább fold, mint call, de egyébként az allin itt nagyon vészes lenne? Sok két párral és top+draw-al csinálhatja ezt a visszaemelést. 9-8 káró, dáma bubi káró, T-9, T-J. Ezekkel tartani egy allint a részéről nehéz. Az is gondom még a callal, amit fontolóra vennék, ha ő készen van már, akkor kb a felezésre adod meg pl egy J9 ellen. Vagy a lejavulásra, amiből nagyjából csak a flöss a biztos, amin nem felezitek el, az meg 4:1-hez és inkább nem fizeti ki riveren, mint igen.