NL10 SH - AA vs flop donk/3bettor
Stage #248472282: Holdem No Limit $0.10 - 2009-01-10 11:31:42 (ET)
Table: Lima -16624847 (Real Money) Seat #4 is the dealer
Seat 4 - HERO ($10.09 in chips)
Seat 3 - cowboyhenkie ($9.85 in chips)
Seat 2 - joeysbar ($2.13 in chips)
Seat 1 - goliath641 ($7.93 in chips)
Seat 6 - roflrounder ($9.51 in chips)
Seat 5 - Seppo136 ($13.82 in chips)
Seppo136 - Posts small blind $0.05
roflrounder - Posts big blind $0.10
*** POCKET CARDS ***
Dealt to HERO [:Ah: :Ac: ]
goliath641 - Folds
joeysbar - Folds
cowboyhenkie - Calls $0.10
HERO - Raises $0.45 to $0.45
Seppo136 - Folds
roflrounder - Folds
cowboyhenkie - Calls $0.35
*** FLOP *** [ :Jd: :3h: :7c:]
cowboyhenkie - Bets $0.30
HERO - Raises $1.45 to $1.45
cowboyhenkie - Raises $3.00 to $3.3
HERO - ???
Csávó statjai: 1500 hand info. 25/5/1.1 Total AGF: 2.2, FlopAGF:3
Valahogy nem tudok sok lapot elképzelni, amivel ezt csinálja, és verném. QQ-KK-val csak nem limp callol ilyen stattal.. Vélemények?
Lehet AJ is amivel megcsinálhatja. Nem feltétlenül rohanunk mindig setbe AAval:) Én itt megadnám aztán meglátjuk mi lesz turnön.
Én sem dobnám. Ez a flopmanőver is érdekes a részéről, főleg ezzel az idióta minraise-el. Megadás vagy push. Jelen esetben rátolnám, de most ilyen korszakomat élem :D
Én sem dobnám. Ez a flopmanőver is érdekes a részéről, főleg ezzel az idióta minraise-el. Megadás vagy push. Jelen esetben rátolnám, de most ilyen korszakomat élem :D
kérlek mond el mi értelme a megadásnak. kíváncsi vagyok mit gondolsz erről.
Mert te eldobnád és nem tolnád rá?:)
Akkor én arra lennék kiváncsi miért nem jó itt a call? (Tényleg cinizmus nélkül kérdem,tanulni akarok:) )
Igazad van. Ha most nem is, de a következő utcákon bekerülne a pénz. Valószínűleg a minraise zavart meg, régebben inkább calloltam az ilyeneket mert monstert sejtettem. De rájöttem, hogy ritkábban monster, minthogy TPTK, vagy valami más.
TPTK-val nem csak megadná a flop2betemet? Valahogy én félek ezektől, főleg, ha már 3betel...
Bár settel általában calloznak csak, megvárják a turnt, az előbb is így fizettem ki egy 33-at.. Flopon ott a setje, turnt bevárja, hogy jöjjön a póker, és ne legyen outom :D Szerencsére csak 50bb-je volt. :)
Ez a 33-as party nem ez, egy másik (nehogy valaki félre értse :))
Lehet AJ is amivel megcsinálhatja. Nem feltétlenül rohanunk mindig setbe AAval:) Én itt megadnám aztán meglátjuk mi lesz turnön.