Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10 SH - AQ a kisvakból nagyoon rosszul játszva

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 11. 14:33

Preflop. 4bb alapból(+1 minden limpelőként, ill oop is módosul kicsivel a dolog, tehát sb v bb pozból), de ha ilyen a boss állomány és így is call 5-ös asztalon 2en akkor emelném ezt is 5-6bb-re.

Ez nem boss, hanem FTP már :)

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2008. jún. 11. 14:34

Ez nem boss, hanem FTP már :)

Ok, elnéztem. 4bb akkor. Oop több. Ennyi :D

audiosultan
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 11. 14:50

..

én pkren tapasztalom nap mint nap ezt a calling station dolgot. tényleg ha van valamijük, mindent megadnak. tényleg mindent. nagyon idegesítő tud lenni az ilyen, hogy a végén bekapnak még egy párt, vagy egy drillt, vagy akármit, mikor normális ember már rég eldobta volna a lapját a helyzetükben. meg kell tanulni alkalmazkodni ehhez, de kb én azt tapasztalom, hogy akármekkorát hívok a best handemre tuti megadják, és a végén a 7% esélyük inkább bejön kb. mint az én 93%-om. bosszantó. ez egy olyan pontja az online pókernek amit nagyon nem szeretek, és nem is fogok. különösen a pkr-en jellemző, nem is értem miért ott játszom. szerintem itt az ellenfeled, akármit csináltál volna nem hitte el, hogy ászod van. akármit megadott volna. donkey.

Élő ügyfélszolgálat