Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10 SH fast - fullom riveren 150bb-s overbet shove-ot kap

S0nnyB1ack
Válasz misirulez kommentjére
2014. aug. 30. 23:14

Tökéletesen reppeli a TT, AT, A4, A7-et, továbbá a flusht amiből sokkal több kombó van.

AA is ott lehet nála, fishek körében népszerű "trükk" a limp/raise monsterrel.

Lordtebeli
Válasz samseaborn kommentjére
2014. aug. 31. 0:24

nem tudom, abban szerintem mindenki egyetért hogy ennek mármint villainek a moveja eléggé bűzlik, meghát a turnon nem emeltünk vissza se, de én attól függetlenül nem hiszem hogy eldobnám, de mindenképp noteolnám bármi is legyen nála. de szerintem inkább call mint fold

Nottobe
2014. aug. 31. 0:58

Call es noteoljuk az AT-t.

ProAdel89
2014. aug. 31. 1:37

Kösz mindenkinek.
pre emelés: legtöbb ellenfél ellen emelnék 77-tel, de ismeretlen limpelő ellen nem akartam, mert egy openlimpelőtől azt gondoltam az is kitelik, hogy nem hajlandó eldobni a gyenge harmadik párját sem mondjuk egy AK8 rainbow boardon, és nincs értelme több utcás barrelezésnek ellene, így maradt az olcsó setmining. Ha lett volna róla info, akkor inkább emelek én is, de hát nem ez az első, hogy nem mutatkozok elég agresszívnek.

river: bár eléggé megoszlanak a vélemények, azért talán többen adnák meg, mint sem.

De akkor most magad mondod, hogy rossz az izolálás kimaradása, mert ha nem dob el 2. meg 3. párokat, de nem emelsz és eltalál a flop akkor sokkal kevesebbet fogsz nyerni tőle, de ha emelsz ugye akkor sokkal többet, ellentétben ha nem emelsz és eltalál :P
másképpen meg sokszor leszel SD képes is egy emelt partiban, tehát midneképp emelunk, ismert, vagy ismeretlen ellen is :)

ProAdel89
Válasz ProAdel89 kommentjére
2014. aug. 31. 1:39

De akkor most magad mondod, hogy rossz az izolálás kimaradása, mert ha nem dob el 2. meg 3. párokat, de nem emelsz és eltalál a flop akkor sokkal kevesebbet fogsz nyerni tőle, de ha emelsz ugye akkor sokkal többet, ellentétben ha nem emelsz és eltalál :P
másképpen meg sokszor leszel SD képes is egy emelt partiban, tehát midneképp emelunk, ismert, vagy ismeretlen ellen is :)

Érdekes mondatok jönnek össze így éjjel2kor egy végig grindelt nap után, remélem átment:P

in_Moyes_we_trust
2014. aug. 31. 4:20

pre flop izolálnám azért :)
riveren dobnám.

Szecska
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2014. aug. 31. 8:36

AA is ott lehet nála, fishek körében népszerű "trükk" a limp/raise monsterrel.

Az lehet,de a top setet szerintem meghivna floppon, ha van esze, akkor azert mert elegge drawheawy a board, sok lap van, amit nem szeretne latni turnon a szettjevel (any K,Q,J,szin), ha meg nincs esze, akkor hivna 1 BBt, ugyis az a szokas mostanaban a fisheknel.
En a magam reszerol kizarnam az AAt

S0nnyB1ack
Válasz Szecska kommentjére
2014. aug. 31. 9:25

Az lehet,de a top setet szerintem meghivna floppon, ha van esze, akkor azert mert elegge drawheawy a board, sok lap van, amit nem szeretne latni turnon a szettjevel (any K,Q,J,szin), ha meg nincs esze, akkor hivna 1 BBt, ugyis az a szokas mostanaban a fisheknel.
En a magam reszerol kizarnam az AAt

A megjátszásból azért kiderült hogy villainnak nincs esze, így ha erős handet lassít azt valszeg ugyanolyan elgondolással és ugyanúgy teszi meg top settel is mint akár bottom két párral.

Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy ez itt most fixen AA, csak hogy én beletenném a range-ébe :)

Mr. Shark
2014. aug. 31. 9:41

Szerintem is pre izolacio, de ha mar igy alakult, akkor turnon visszaemelnek, mert azon a ponton meg 3way voltunk es egy ilyen drawheavy boardon nem szerencses slowplayelni a szettunket meg ilyen weak licitmenet utan sem. Riveren en megadnam.

Brave
2014. szept. 1. 13:17

Ha már floppon nem hívta meg a settjét, két párját egy limpelt potban akkor szerintem is inkább flush lehet nála, hiszen nem volt valószínű, h check/raiselhet a floppon.

Élő ügyfélszolgálat