Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10 SH - Flössös kérdés

Polacheck
2008. máj. 18. 12:11

NL10 SH - Flössös kérdés

A turn játékot kivéve (missclick volt, normálisat akartam emelni) általános kérdés, hogy ezt hogy játszottátok volna. Illetve riveren mindenki lecallolná az ellent vagy ez egyértelmű fold?

Utólag végignézve már turntől verve voltunk...
----------------------------------
Full Tilt Poker Game #6462696187: Table Hermitage (6 max) - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 5:58:59 ET - 2008/05/18
Seat 1: Mr mickael ($4.70)
Seat 2: VoicilaDan1 ($19.50)
Seat 3: quazilin ($10.15)
Seat 4: Polacheck ($10.50)
Seat 5: amoral333 ($13)
Seat 6: -Benito56- ($10.60)
VoicilaDan1 posts the small blind of $0.05
quazilin posts the big blind of $0.10
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Polacheck [Qs Ac]
Polacheck raises to $0.35
amoral333 folds
-Benito56- calls $0.35
Mr mickael folds
VoicilaDan1 folds
quazilin folds
*** FLOP *** [Ts As Js]
Polacheck has 15 seconds left to act
Polacheck bets $0.50
-Benito56- calls $0.50
*** TURN *** [Ts As Js] [Qc]
Polacheck bets $0.10
-Benito56- raises to $1
Polacheck calls $0.90
*** RIVER *** [Ts As Js Qc] [5s]
Polacheck has 15 seconds left to act
Polacheck bets $2
-Benito56- has 15 seconds left to act
-Benito56- raises to $8.75, and is all in
Polacheck calls $6.65, and is all in
Uncalled bet of $0.10 returned to -Benito56-
*** SHOW DOWN ***
-Benito56- shows [Ks Td] a flush, Ace high
Polacheck mucks
-Benito56- wins the pot ($19.15) with a flush, Ace high
Polacheck adds $2
*** SUMMARY ***
Total pot $21.15 | Rake $2
Board: [Ts As Js Qc 5s]
Seat 1: Mr mickael (button) didn't bet (folded)
Seat 2: VoicilaDan1 (small blind) folded before the Flop
Seat 3: quazilin (big blind) folded before the Flop
Seat 4: Polacheck mucked [Qs Ac] - a flush, Ace high
Seat 5: amoral333 didn't bet (folded)
Seat 6: -Benito56- showed [Ks Td] and won ($19.15) with a flush, Ace high

peterpanic
Válasz Polacheck kommentjére
2008. máj. 18. 12:28

turnon még én is megadnám a reraisere, hátha fullosodok, bár talán már ott sincs meg a megfelelő (implied) oddsom, de itt nemcsak egy flöss, hanem egy szimpla király már ver, szóval riveren check/fold, vagy check/call, ha ragaszkodsz a showdownhoz. a lényeg, hogy minnél olcsóbb legyen, belenyitni nincs sok értelme, reraisere pedig egyértelműen fold szerintem.

makkkiraly
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 18. 12:45

turnon még én is megadnám a reraisere, hátha fullosodok, bár talán már ott sincs meg a megfelelő (implied) oddsom, de itt nemcsak egy flöss, hanem egy szimpla király már ver, szóval riveren check/fold, vagy check/call, ha ragaszkodsz a showdownhoz. a lényeg, hogy minnél olcsóbb legyen, belenyitni nincs sok értelme, reraisere pedig egyértelműen fold szerintem.

Teljesen egyetértek. Igaz én az ellenfél ruiver emelését is csak akkor adnám meg ha az nem lenne több 20 centnél.

pot+us
Válasz Polacheck kommentjére
2008. máj. 18. 13:42

ezt turnon kellett volna eldobni az emelésére. hiába van top két párod, nála lehet egy király, esetleg két pikk (a legrosszabb ha a pikk király). lehet setje is csak nem mert visszaemelni a flush draw miatt, de a legfőbb veszély a király és a kész sora turnön.... persze ha riveren jön a dáma vagy az ász, akkor a sorral és flushsel kifizet, de az jó esetben is csak 4 out.

a river megadás szeritnem jobb volt, mint a turn játék, végülis egy second lapod volt. nem feltétlen kell, hogy legyen pikk királya.

peterpanic
Válasz pot+us kommentjére
2008. máj. 18. 16:15

ha! tényleg úristen el sem olvastam nornális a HH-t..

na újra kell értékelni a helyzetet:)...

turnon szerintem változatlanul jó a megadás... főleg hogy ott van nálad a secondnutFD...
így plánejó.

riveren ez jó kérdés.
mindenképpen emelénék énis, ha rámtolja, elkezdenék nagyon gondolkodni, elvégre ha nem királya van a színből (ami ugye egyedül ver), akkor legközelebb T alatti szín lehet nála. kérdés hogy ezzel visszatolná-e rád riveren...
én ezt elég valószínűtlennek gondolnám, és erősen elkezdeném szugerálni magam a dobásra, majd az utolsó pillanatban a callra kattintanék természetesen.)

want2push
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 18. 17:01

A riveren én is hívnék (1,5$-2$ körül), mert sztem minden királyt, illetve minden lapot, amiben egy kisebb pikk van el fog passzolni mögöttünk. Viszont egy kisebb emelést talán megadhat ezekkel. Visszaemelésre dobnék.

Élő ügyfélszolgálat