NL10 sh: Top two, érdekes akció mögöttem
sbrugby szerint soha nem árt pár kérdéses hand historyt betenni, ,elvégre nem kerül semmibe :) Tessék:
***** Hand 1089105951 *****
0.05/0.10 Texas Hold'em (No Limit ) - 2008. május 20. 23:47:58
Table TH 527 (Real /Cash Game )
Seat 1: dio33134 (6.29)
Seat 2: ÉN (14.81)
Seat 3: Theo23 (14.64)
Seat 4: fredo066 (8.31)
Seat 5: Gustafsun (7.49)
fredo066 post SB 0.05
Gustafsun post BB 0.10
** Deal **
dio33134 [N/A, N/A]
ÉN [Ac, Qc]
Theo23 [N/A, N/A]
fredo066 [N/A, N/A]
Gustafsun [N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
dio33134 Raise to 0.40
ÉN Call 0.40
Theo23 Fold
fredo066 Fold
Gustafsun Call 0.40
*** Flop(Board): *** : [9d, Qd, 8s]
*** Bet Round 2 ***
Gustafsun Check
dio33134 Bet 0.93
ÉN Call 0.93
Gustafsun Call 0.93
*** Turn(Board): *** : [9d, Qd, 8s, As]
*** Bet Round 3 ***
Gustafsun Check
dio33134 Check
ÉN Bet 2.00
Gustafsun Raise to 5.00
dio33134 All-in 4.96
ÉN Fold
Gustafsun nevű player nagyon gyorsan c/callolt. Turnon a minish raise nem tetszett, amire másik player insta callolt, nem kellett volna sokat megadni, de nagyon úgy éreztem, h egyiknél ott a TJ/vmilyen set.
Jó Fold?
két ellenfélnél szerintem ez dobható elvileg, nemhiszem hogy mindkettő rosszabb kétpárral tologatná...
vagy top párral.
a gond az, hogy nagyon jó a potoddsod, de ezt a turn check/raiset nemhinném hogy megcsinálnák a tiednél rosszabb lappal... főleg nem ketten egyszerre.)
legyen fold, de a megadás sem olyan rossz döntés, elvégre 8%-unk van, a potodds 20%, tehát van 12%-unk, hogy rosszabb lappal tologatják, ennyi belefér.
szóval fold, de néha adnám azért, mondjuk ha az ellenfelek nem túl kompetensek...
Én is dobnám, ez nagyon gyanús, szerintem tutira verve vagy, két játék közül az egyiknék ott kell legyen a jobb lap. Egyébként én a floppon visszaemeltem volna ilyen draw-heavy boardon két ok miatt is:
1, van még egy vendég a partiban, nem adnék neki jó oddsot a javulásra
2, Meg tudjam, hogyan is állok
Más: Arra kérlek Téged is, és persze másokat is, hogy picit jobban tagoljáték a hand historykat, hogy azok könnyebben olvashatók legyenek. A kártyajeleket pedig be lehet tenni, amennyiben a részletes hozzászólás fülre kattintotok. Igazán nem sok plusz munka, viszont a fórum jóval kulturáltabb lesz tőle!
Ja, és ami még sztem nagyon hasznos, ha minden utcához odaírjátok, hogy mennyi volt a pot mérete, hiszen abból látszik, hogy az emelés hogyan viszonyul a pothoz. Más különben számolgatni kell, ami egyrészt idő annak, aki válaszolni akar, másrészt meg könnyen el is számolhatja, és téves dolgokat írhat.
Egymás dolgát könnyítjük meg ezekkel!