NL10 - TT preflop 3bet után
Üdv!
Ezt a handet az előbb játszottam és szeretnék kérdezni pár dolgot a tapasztaltabb játékosoktól.
Ellenfél 42/17/4.5 200 hand alapján, egyéb infóm nincs róla.
POKERSTARS GAME #13946158273: HOLD'EM NO LIMIT ($0.05/$0.10) - 2007/12/18 - 16:03:56 (ET)
Table 'Delvaux II' 6-max Seat #5 is the button
Seat 1: carltheraver ($7.30 in chips)
Seat 2: coach jojo ($1 in chips)
Seat 3: svendos ($24.95 in chips)
Seat 4: Gama005 ($4.85 in chips)
Seat 5: Hun_B ($15.65 in chips)
Seat 6: Lamberticus ($10 in chips)
Lamberticus: posts small blind $0.05
carltheraver: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hun_B [Tc Ts]
coach jojo: folds
svendos: folds
Gama005: raises $0.10 to $0.20
Hun_B: raises $0.40 to $0.60
Lamberticus: folds
carltheraver: folds
Gama005: calls $0.40
*** FLOP *** [6c 7c 2s]
Gama005: checks
Hun_B: bets $1
Gama005: calls $1
*** TURN *** [6c 7c 2s] [3d]
Hun_B: checks
*** RIVER *** [6c 7c 2s 3d] [Ks]
Hun_B: checks
*** SHOW DOWN ***
Gama005: shows [Qc Jc] (high card King)
Hun_B: shows [Tc Ts] (a pair of Tens)
Hun_B collected $3.20 from pot
1. kérdés: Turnön emelni kellett volna? Ha igen, mennyit? (utólag az emelést érzem helyesnek, de akkor féltem egy JJ-től vagy QQ-tól)
2. Ha a riveren emelt volna pottal akkor call?
Ha full stackkel ülne és:
3. flopon check-raiselne?
4. flopon betelne 1$-t?
Ezekben a helyzetekben mi a teendő?
Bármilyen kritikát szívesen fogadok:)
1; en nyitnek, meg mindig overparod van szerintem 2$ korul indokolt. Csak azert, mert megadta a 3-betedet, meg nem lesz nala magasabb overpar. (persze ettol fuggetlenul az eselye ennek is megvan)
2; ellenfelfuggo... ha riveren kulonosen agressziv, akkor megadhato lenne szerintem...
3; inkabb a dobas fele hajlanek 100BB eseten (ha ezt most csinalta volna ennyi penzert, akkor tolnam all-in)
4; ha nyitna, emelnek, kb 2.75 korul...
En azt tudnam javasolni, attol fuggoen, hogy mennyire veszed komolyan a pokert/mennyire van ra keret, en biztosan beruhaznek a poker tracker nevu szoftverre (bar remelhetoleg januarban mar jo az uj, erdemes lehet varni), ugyanis 10NL-en is NAGYON hasznos tud lenni...
1. kérdés: Turnön emelni kellett volna? Ha igen, mennyit? (utólag az emelést érzem helyesnek, de akkor féltem egy JJ-től vagy QQ-tól)
2. Ha a riveren emelt volna pottal akkor call?
3. flopon check-raiselne?
4. flopon betelne 1$-t?
Köszi a gyors válaszokat.
En azt tudnam javasolni, attol fuggoen, hogy mennyire veszed komolyan a pokert/mennyire van ra keret, en biztosan beruhaznek a poker tracker nevu szoftverre (bar remelhetoleg januarban mar jo az uj, erdemes lehet varni), ugyanis 10NL-en is NAGYON hasznos tud lenni...