NL10 turn kérdés
$0.05/$0.10 No Limit Holdem
888
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG THE666DOG $14.26 143bb
UTG+1 bingo1039 $9.97 100bb
CO pizza46 $10 100bb
BTN euzanira $3.62 36bb
SB Edward_Fate $17.55 176bb (44) 25/18/15 valszeg nem egy fishről van szó
BB homexpert $10 100bb
Pre-Flop: ($0.15, 6 players) pizza46 is CO Qh Th
2 folds, pizza46 raises to $0.30, 1 fold, Edward_Fate calls $0.25, homexpert calls $0.20
Flop: Js 9h 9s ($0.90, 3 players)
Edward_Fate checks, homexpert checks, pizza46 checks
Turn: Kc ($0.90, 3 players)
Edward_Fate checks, homexpert checks, pizza46 bets $0.90, Edward_Fate folds, homexpert raises to $2.70, pizza46 folds
Final Pot: $4.50
homexpert wins $4.37 (net +$1.37)
pizza46 lost $1.20
Edward_Fate lost $0.30
Igazából csak erősebb lapot tudok elképzelni nála,amiver 3way chekkel IP
Jó e itt a b/f?
Flop cbet miért maradt ki?
Miért gondolod, hogy drillel nem ezt játssza az AK, KQ-d ellen? (beteled a K-t)
15% 3bet-nél milyen full van nála? Szerintem JJ, KK eléggé valószínűtlen. J9, K9-cel ad meg preflop SB-ből?
Nekem elég furcsa ez így.
15% 3bet-nél milyen full van nála?
Jó e itt a b/f?
Miért gondolod, hogy drillel nem ezt játssza az AK, KQ-d ellen? (beteled a K-t)
15% 3bet-nél milyen full van nála? Szerintem JJ, KK eléggé valószínűtlen. J9, K9-cel ad meg preflop SB-ből?
Nekem elég furcsa ez így.
J99k
Ő nem az akit nézel. BB infó nélkül van.
Flop missed cbet szerintem nem gáz, mert 3way vagyunk és eléggé drawy a board FE alacsony, és ch/r-re dobunk (ha nem dobnánk ch/r-re akkor tetszene inkább a bet).
en is így gondoltam, 3way inkább csak értékért 3betelek
Először inkább a sizeodat nézném, lobbyban 0,85$ jelenik meg szóval valahol 0,5-0,7 között betelnék. A feltételezett range ellen szerintem ez a legjobb. De inkább írd le te hogy milyen rangetől vársz megadást és értékeld hogy ezek mennyire size-függetlenül calloznak.
0.90 pot beteltem, ha jobban megnézzük teljesen igazad van és hibás a size-om, viszont a nagy size miatt beállhat callra a szetjeivel és reméltem h draw vagy 2pártól is kapok call-t
Én adnám, mert nem feltételezném, hogy valóban gondolkodik és átlátja, hogy kevés érték lenne a donkbetben, és tudja hogy ezen a K-n valuért és bluffből is betelhetsz az ötödik check után. Ha így gondolkodna nem 10-en lenne. De persze ez csak spekuláció. A lényeg, hogy szerintem lesz nála elégszer Jx, FD, egyéb hand hogy jó legyen a call természetesen blanken river is call.
A flopcbet kihagyása kérdéses, de szerintem nem rossz ha szivárvány lenne biztos hívnám, de így ezzel sincs bajom.
A turn pot bet azért túl nagy, fishek ellen mehetne.
Ja és nem dobnám el, lehet néha random meg 9x is, eleve nem sok full kombó lesz nála ha reg, és AK ellen sem biztos h jó játék lesz ez fullal, a teljes range-ed ellen meg főleg nem.
Ha fish akkor meg sok drill lehet nála.
Turnon kisebb betet alkalmaznék és call. K,J,9 riveren dobnám, ha hív és mögécheckelnék, ha checkel. A többi riveren meg call, ha betel, és emelnék ha checkel kb. 2/3 potot.
Szerintem sem gáz a flop check, feltételezhető calling rangeikből egész jelentős résznek jó ez a flop ahhoz, hogy ne legyen elég FE+EQ a két ember ellen.
Turn játékot illetően pedig ugyanúgy gondolom én is, mint amit BelaKecske leírt a "ha reg... ha meg fish" részben
OFF:Nem nagyon látom ezt a handet, ezért is teszem fel itt a kérdést...
"Gondoltam szétnézek már ebben a teremben én is, de amikor weaktight-ra akarom konvertálni a handeket valami nem okés, ugyanis ilyen formában teszi ezt: weaktight | Hand
Valaki tud megoldást?"
A 888 topicban tettem fel ugyanígy a kérdést, és azt mondták lehet, hogy itt választ kapok, előre is köszi és bocs az OFFért.
OFF:Nem nagyon látom ezt a handet, ezért is teszem fel itt a kérdést...
"Gondoltam szétnézek már ebben a teremben én is, de amikor weaktight-ra akarom konvertálni a handeket valami nem okés, ugyanis ilyen formában teszi ezt: weaktight | Hand
Valaki tud megoldást?"
A 888 topicban tettem fel ugyanígy a kérdést, és azt mondták lehet, hogy itt választ kapok, előre is köszi és bocs az OFFért.