Flush67
2017. máj. 17. 11:57

NL10 ZOOM 86s BB MW

Oké, gyorsan megráztam magam és újra itt egy hand ami kérdéseket vetett fel:

https://www.boomplayer.com/23893864_1141A5E490

Létezik itt olyan nem 7x hand amivel check után nem a foldra nyomnátok?

Fredaster007
Válasz Flush67 kommentjére
2017. máj. 17. 12:21

Nem létezik olyan 7x hand amivel turn dobnék, de flopon miért nem kérdezel? fél potnyi emelés szerintem befér, flush huzó van kinn, runner runner sor opció van kinn, csomó lapot eldobatsz, és csak a flush húzó, erős second pár jön tovább.Én flopon kérdeztem volna :)

Fredaster007
2017. máj. 17. 12:27

Mondom ezt úgy hogy nekem a 9+ out nem jön be szinte soha, :D :D Bár cashben szokott potyogni.

Nottobe
Válasz Fredaster007 kommentjére
2017. máj. 17. 16:41

Nem létezik olyan 7x hand amivel turn dobnék, de flopon miért nem kérdezel? fél potnyi emelés szerintem befér, flush huzó van kinn, runner runner sor opció van kinn, csomó lapot eldobatsz, és csak a flush húzó, erős second pár jön tovább.Én flopon kérdeztem volna :)

Ezt a "kerdezes" 2017-ben meg komolyan letezik, mint opcio? :D

Tir-X
2017. máj. 17. 17:09

River check hiba szerintem. Gondolom fish 80bb-vel, így blocking valuebet tökéletes volna (bet/fold 1/5-1/3 pot, attól függ, milyen benyomást keltett eddig az ellenfél), mivel sok gyengébb handje van, amit nem betel, de általában megad (két párok, akár top párok, talán ritkán egy erősebb 2nd pár) valamint néhány besült FD, ami dobna, de check/callozni nem lenne annyira tuti csak ezek miatt.

7x lapokkal ugyanígy hiba checkelni a rivert. Azzal ráadásul nem blockolsz annyi két párt (kickerrel vmennyit lehet), viszont blockolsz pár sort.

van Gerwen
Válasz Nottobe kommentjére
2017. máj. 17. 17:27

Ezt a "kerdezes" 2017-ben meg komolyan letezik, mint opcio? :D

Haha, tényleg óriási, ez már 2007-ben is megmosolyogtató volt, amikor élőben az öreg taták, "regek" ilyen kifejezésekkel elemezték a partikat. :D

Élő ügyfélszolgálat