Flush67
2017. ápr. 18. 16:48

NL10 ZOOM QTo MP vs BB

https://www.boomplayer.com/23530544_27A751EF10

A nyitás eléggé loose, de CO és SB gyenge, sokat dobáló játékosok, míg a BB egy magyar reg, kifejezetten aggresszív és kreatív. Talán van egy kis rivalizálás faktor is kettőnk közti dinamikában.
25/20/8, BB vs MP 3bet: 8,5%

Alapesetben flop-on inkább checkelnék a gyengébb TP-kel és callolnék két utcát random ellenfelek ellen, de itt inkább értékre mentem, azzal a tervvel, hogy bet-check- bet/checkback/call runout-tól és akciótól függően, de mivel a turn ennyire húzóssá tette a board-ot, így inkább a bet-bet-checkback tűnik plusszosabbnak.

Abszolút ő az az ellenfél, akitől számítok a x/r-re, mert kellemetlen helyzetbe tud hozni egy x/c-x/r-bet line-nal és valószínűleg overfoldoltat.

Szerintetek milyen range-dzsel érdemes így játszani a partit, ahogy tettem?
MP open: 44+, A2s+, K9s+, Q9s+, J9s+, T8s+, 98s, 87s, 76s, 65s, ATo+, KTo+, QTo+

+ kérdéseket vethet fel a river size vs push

chivasr911
Válasz Flush67 kommentjére
2017. ápr. 18. 17:23

ez a lap olyanok ellen bet, akik nem betelnek ki sokat vsMissed cbet se flop se turn és nem ch/r-elnek egyik utcán sem sokat(utóbbi a legfontosabb), ellenkező esetben valamelyik utcán check, leginkább turn, de ez a lap lehet floptól is check, sokak ellen az lesz a legjobb, de standard az a cbet check turn, persze lehet többféle stratégia jó, de gondolj bele mi a valószínűbb, h itt kényelmesen fizet valamivel és nem kapsz blöfföt(azt h kapod a ch/r azt én nem pozitív dolognak értékelem ezzel a lappal, hiába nyertél most nagyobb kasszát iylen gyökérséget nem fog csinálni senki feljebb), vagy az h river kibetel majd minden szart és nyersz egy csomó valuet. SZóval összefoglalva aktív játékos ellen sokkal inkább blöfföt akarnék fogni valahol, egyrészt mert az a plusszosabb, másrészt meg ha ezeket mind beteled akkor pont az ilyenek ellen leszel tök üres a rivereken(ha nem barrelezel) és nyugodt lehetsz h ők ki fognak majd blöffölni a KTs meg egy tonna lappal amivel calloltak flopon, ráadásul kellemetlen heylzetbe is hozod magad, ha nem ch/r-el akkor nyugodt szívvel én is sokszor betelnék(főleg ha nem is blöfföl riveren) de ekkora luxus manapság ritka sajnos

Laci24
Válasz chivasr911 kommentjére
2017. ápr. 20. 8:03

ez a lap olyanok ellen bet, akik nem betelnek ki sokat vsMissed cbet se flop se turn és nem ch/r-elnek egyik utcán sem sokat(utóbbi a legfontosabb), ellenkező esetben valamelyik utcán check, leginkább turn, de ez a lap lehet floptól is check, sokak ellen az lesz a legjobb, de standard az a cbet check turn, persze lehet többféle stratégia jó, de gondolj bele mi a valószínűbb, h itt kényelmesen fizet valamivel és nem kapsz blöfföt(azt h kapod a ch/r azt én nem pozitív dolognak értékelem ezzel a lappal, hiába nyertél most nagyobb kasszát iylen gyökérséget nem fog csinálni senki feljebb), vagy az h river kibetel majd minden szart és nyersz egy csomó valuet. SZóval összefoglalva aktív játékos ellen sokkal inkább blöfföt akarnék fogni valahol, egyrészt mert az a plusszosabb, másrészt meg ha ezeket mind beteled akkor pont az ilyenek ellen leszel tök üres a rivereken(ha nem barrelezel) és nyugodt lehetsz h ők ki fognak majd blöffölni a KTs meg egy tonna lappal amivel calloltak flopon, ráadásul kellemetlen heylzetbe is hozod magad, ha nem ch/r-el akkor nyugodt szívvel én is sokszor betelnék(főleg ha nem is blöfföl riveren) de ekkora luxus manapság ritka sajnos

És ahogy Hero játszotta akkor dobsz a riveren?

Élő ügyfélszolgálat