Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10SH turn-on vagy riveren tegyem be a pénzt?

ZoDo
2008. dec. 25. 11:39

NL10SH turn-on vagy riveren tegyem be a pénzt?

No-Limit Hold'em, $0.00 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($32.34)
MP ($9.64)
Hero (CO) ($11.50)
Button ($3.99)
BB ($9.96)

Preflop: Hero is CO with QImage, QImage
MP raises $0.35, Hero raises $1.20, 1 fold, BB calls $1.15, 1 fold, MP calls $0.85

Flop: ($3.55) 9Image, 2Image, 10Image (3 players)
BB checks, MP checks, Hero bets $3.70, 1 fold, MP calls $3.70

Turn: ($10.95) 3Image (2 players)
MP checks, Hero ???

Turn-river játék? Be fog úgy kerülni a pénzem, hogy az ellenfélnek rosszabb lapja van mint nekem? Esetleg c-f mindkét utcán?
Az ellenfél a limithez képest normálisabban játszik, azaz nem fog turn-on megadni 77el egy all-in-t, de azt ki tudom belőle nézni, hogy egy overpair-el, vagy set-el slowplayezik.

kanrich_
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 25. 15:35

Nem látom értelmét annak, hogy preflop emelt 3 way kasszában pot felett cbetelj egy olyan floppon, ahol nincs face card. $3,55-ös potba emelsz $3,7-et, miért? Innentől kezdve szerintem ezt a betet csak a JJ adja (ha adja) azon lapok közül, amit versz, minden más esetben egy normális ellenfél ellen bajban leszel. Én $2,4 körül emeltem volna.

Azok alapján, amit leírtál, a turn-nél végképp nincs értelme emelni, hiszen abba nem fér bele az, hogy AK-val adja a pot feletti cbetet. Én a turn-nél passzolnék, és ha a riveren check-kel, akkor vbet.

ZoDo
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. dec. 25. 15:40

Nem látom értelmét annak, hogy preflop emelt 3 way kasszában pot felett cbetelj egy olyan floppon, ahol nincs face card. $3,55-ös potba emelsz $3,7-et, miért? Innentől kezdve szerintem ezt a betet csak a JJ adja (ha adja) azon lapok közül, amit versz, minden más esetben egy normális ellenfél ellen bajban leszel. Én $2,4 körül emeltem volna.

Azok alapján, amit leírtál, a turn-nél végképp nincs értelme emelni, hiszen abba nem fér bele az, hogy AK-val adja a pot feletti cbetet. Én a turn-nél passzolnék, és ha a riveren check-kel, akkor vbet.

az Everest szoftvernek ez a potbet. mindig egy kicsit fölé "lő".

Mire gondolsz pontosan a face card alatt?

kanrich_
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 25. 15:52

Mire gondolsz pontosan a face card alatt?

Face Card, vagyis bubi, dáma, király vagy ász.

Élő ügyfélszolgálat