NL2 AA vs FD Board
Sziasztok!
Érdeklődnék ,hogy jelen esetben egy reraise vagy egy megadás ami +EV-sebb?
Ellenfelemről csak 20 leosztás van és 100/10 preflop
$0.01/$0.02 No Limit Holdem
PokerStars
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG krysiek89 ($0.93) 47bb
UTG+1 arabrt ($1.90) 95bb
MP higgycr ($2.51) 126bb
CO UtkaDima ($1.65) 83bb
BTN MeloMan3445 ($1.90) 95bb
SB M15T3R_B34R ($2.71) 136bb
BB Subzero600 ($2.30) 115bb
Pre-Flop: ($0.03, 7 players) arabrt is UTG+1 :ah: :As:
1 fold, arabrt raises to $0.06, higgycr calls $0.06, 4 folds
Flop: :9c: :8c: :2d: ($0.15, 2 players)
arabrt bets $0.10, higgycr raises to $0.20
Na most ez egy jó kérdés! Drawheavy flop, és kapunk egy minraise-t... Emlékezetem szerint ilyet csinálhatnak totál blöffből is (teljesen jogosan, mert elég kevésszer talál el minket ez a flop), de akár egy 2-es harmadik párral is.
Az is segítene egy kicsit, hogy milyen agressziója van a fishnek. Kevés leosztás van róla, de abban a 20-ban mindig bent volt. Abból már ki lehet némiképp indulni. Vagy esetleg eddig mit csinált postflop? Könnyen adogat? Ment már showdown-ig? Ha igen, milyen erős lapja volt?
Amúgy én először rögtön a raise-re gondoltam. Nem engedném ilyen olcsón turnt nézni. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit mondanak!
Flopon mindig betelt. Sima call nem volt tőle vagy raiselt vagy dobott. Showdownig 1x ment nem tudom milyen lappal.
Nl2-n sztem itt standard hogy brokeolni kell. A megjátszásból látszik hogy nem túl kompetens, kismilliárd gyengébb lesz nála és csak ritkán lesz erősebb, 2pár vagy set, általában azokat sem így játszák mert rettegnek a flushtől. Ezt a poziban minraise-t sokan tolják draw-val is, mivel ha itt megadsz legtöbbször x-eled a turnt, aztán ha nem gyorsul simán mögéd x-eli és atom olcsón néz a húzójával 2 utcát.