NL2 AJ - TPTK vs. fishy agresszió flopon és turnön
Sziasztok!
Poker Stars No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed)
UTG ($2.13)
MP ($2.23) - 124 hand, 41/14, flop AFq: 26, turnön: 40, riveren: 33 (18)
CO ($2)
Hero (Button) ($2.40)
SB ($2.13)
BB ($2.02)
Preflop: Hero is Button with A, J
1 fold, MP calls $0.02, 1 fold, Hero raises $0.08, 2 folds, MP calls $0.06
Flop: ($0.19) 9, J, 4 (2 players)
MP checks, Hero bets $0.11, MP raises $0.22, Hero calls $0.11
Itt lehetett volna kicsit nagyobb a bet.
Turn: ($0.63) 3 (2 players)
MP bets $0.14, Hero?
Milyen skálát adnátok a kezébe turnön? Végül csak megadtam, mert blöffnehéznek gondoltam.
Bár így utólag meg sanszos hogy a flop mr turn kis bet inkább Jx-re utal, vagy valami közepes made hand szerűségre. Hogy gondoljátok?
Játék közben HUD mutatta hogy flopon IP 3-ből 2-t emelt.
nagyon érdekesen tudnak ezek a fishek játszani de ez lehet nut is pl.set, 2 pár hasonló vagy egy buta blöff is(mint ahogy írod is). el kell vinni showdown-ig és note-olni ha a riveren is kicsit betel.
Set-ek közül a 4-es előfordulhat, de nem tartom valószínűnek. Így elsőre egy clicking monkey-nak tűnik az ellenfél. A flop clickback jelenthet bármit, de ritkán lesz erős kéz. A turn bet méretezésében sem látok semmi értelmet. Egyedül akkor lett volna hasznos move részéről, ha valami erős kézzel raise indukálásra játszott volna. A turn skálája inkább air-rel lesz tele.
ez jx 9x többnyire, turn rr
Köszönöm a hozzászólásokat. :)
saját statban 41 nem sok kicsit?
Ilyen érdekes méretezés mellett én úgy gondolom, hogy a turn raise-edet el lehet tolni value irányba, így a TPGK típusú lapok mehetnek a néhány kombó mellé, a maradékkal meg jó a call (sorhúzók, gyengébb Jx-ek stb.)
Azért is jó lehet egy turn raise, hogy riveren sűrűbben elénkcheckeljen, így könnyebb döntést tudunk hozni.
saját statban 41 nem sok kicsit?