NL2 CG 6max A6s flush mennyit kéne adnom river fullra?
PokerStars - $0.02 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 4: http://www.pokertracker.com
SB: $2.00
BB: $2.00
UTG: $3.94
CO: $2.08
Hero (BTN): $1.94
SB posts SB $0.01, BB posts BB $0.02
Pre Flop: (pot: $0.03) Hero has :As: :6s:
UTG raises to $0.06, CO calls $0.06, Hero calls $0.06, SB calls $0.05, fold
Flop : ($0.26, 4 players) :9s: :5h: :6c:
SB checks, UTG checks, CO checks, Hero bets $0.25, fold, UTG calls $0.25, fold
Turn : ($0.76, 2 players) :5s:
UTG checks, Hero checks
River : ($0.76, 2 players) :7s:
UTG bets $0.54, Hero ???
Sziasztok, ma d.u.-i handem.
UTG, CO ilyen 50/45 maniac (kb. 50 hand után), lazábban, de szigorúan poz. játszottam velük sok c/f mellett, hadd pakolják bátran az aprót, míg be nem nézik. Épp ilyen Axs féle lapokra vártam.
Preflop jöttek is mind a ketten.
Flop emelésem: utólag lehet, hogy indokolatlan, ott helyben a mpair+A 3flush mellett az volt bennem, hogy
a., ha abszolut semmilyük nincs, potraisre dobnak, kisebbre aligha (ahogyan CO dobott is)
b.: ha várnak vmire, ami akár OC, vmi draw, vagy kisebb pár megadják, az nekem csak jó, plusz talán óvatosabbak lesznek ettől turn és kapok egy ingyen lapot
c.: ha meg már van valami náluk, vissza fognak emelni és akkor nem bírkózom velük tovább, fold és várok jobb lehetőséget.
a+b vs. c, az 2:1, így számoltam.
Turn megjött a negyedik spadem, UTG pedig checkelt, úgy gondoltam vár vmi nagyobbra. Ha 5 set, vagy vmi 5 kétpár, úgy gondoltam ott helyben agyonemel. Tehát vagy ő is flushre vár, vagy sorra.
River ingyen lejött az ötödik spade, nut flush. Hurrá. Ha neki is lejött a flush vagy a sor, vagy amire várt, emelni fog, ahogyan emelt is. Mindet verem kivéve, ha 77 várt, mert akkor be*basz a full.
Kérdésem, flop emelés gáz volt így? Illetve, mennyit kellene adnom a 77-jére nut flush mellett?
Köszi!
Flop emelés hiba volt, egy ilyen közepes flop bárkit eltalálhatott. Riveren NL2-n szerintem be kell tenned. Lesz nyilván nála full, de kis flush sőt egy sor is meg fogja adni
Szerintem 8x-e, flush-e is lesz, meg egyéb randomságok, főleg ha látta, hogy aktív vagy, a maniac csak arra figyel, hogy egyik alszik, másik játszik, könnyebben kifizet, ha benne vagy a mókájában :D Szóval nálam ez így river push. Nyilván vannak fulljai, de sokkal több amivel megad és vered. Ha a 77-t annyira feltételezed, vagy pont azt mutatott, ott van nála csak kétszer annyi kombó 88 is.
Flop: szerintem check, de ha lövöd, akkor biztos nem lesz jó ez a bet size a lapodhoz, mert így gyakorlatilag lezúztad a sd value-t, erősebbet meg úgyse dob egy betre, szóval check.
Bármennyire hülyén hangzik, de nekem tetszik a flop pot Bet . Akkor is tetszik ha a check az alap jo játék! Barmi Is van nálunk flopon 3-4 way el lehet sütni, mert tul sok lap javul le es a Dead money is nagy.
A River simán push !
Flop emelés hiba volt, egy ilyen közepes flop bárkit eltalálhatott.
Flop: szerintem check, de ha lövöd, akkor biztos nem lesz jó ez a bet size a lapodhoz, mert így gyakorlatilag lezúztad a sd value-t, erősebbet meg úgyse dob egy betre, szóval check.
Ezt nem értem, hogy az sd value elment. Mondanál bővebbet?
Itt flopon nem kell gyengébbtol megadast várni! Mindenki szendvicsben van. A vakok ha nem top par minimum dobnak! Aki megadott az verhet flopon téged ! A Bet flopon pot, pedig balanceolt! Turn játék helyes!
Játékelmelet szerint ez flop check! 9 asztalon lennel es profitosan játszol , akkor a legegyszerűbb , leghelyesebb döntés !
Illetve, mennyit kellene adnom a 77-jére nut flush mellett?
Köszi!
pre fold v sqz