Balázs1230
Válasz Balázs1230 kommentjére
2016. jan. 17. 13:19

Én nem érzem magamat szánalmasnak. ezt az előbb le is írtam hogy itt handelemzés a téma. nem is szeretném ilyen emberekre fordítani az időmet mint ( bubo rake).+ Köszönet azoknak az embereknek akik valamibe veszik a kezdő játékosokat és próbálnak mindenféle megjegyzés nélkül segíteni nekik. :D

Nottobe
2016. jan. 17. 18:41

Kedves Balazs1230!

bubo_rek a maga stilusaban arra probalt meg ravilagitani, hogy NL2-n nem kell ilyen modon handeket elemezni..
Csapjal fel annyi asztalt amennyit kenyelmesen kezelni tudsz, aztan value-value-value.

S ha mar volt 6 orad TirX-el, akkor fizess be hozza meg egyre, ahol megkered h segitsen neked a helyes range felallitasaban, mert azt bizony nem igy kell. Nagyon nem.

Gudlak

Tir-X
Válasz Krejdül kommentjére
2016. jan. 18. 9:20

Miért csak value handeket tettél bele a cbet range-ébe?

Jó lenne tudni a cbet frekvenciáját, de szerintem ilyen semmilyen flopon kábé a betelő range-ének a 80-90%-át meglövi. Miért ne tenné, egy magas lap van lent.
Azért úgy, hogy overbetelt, szerintem eléggé az erősebb felé hajlik a range. Főleg ha azt is hozzávesszük, hogy 23 handből 2-vel jutott eszébe preflop emelni eddig, szóval nem lesz az a trashekkel csapkodós fish. Szóval még ha arra is gondolsz, hogy a preflop emelő rangenek a 80-90%-át meglövi, az is elég erős range eleve :)

Mindemellett azzal is egyetértek, hogy nehéz pontos ranget belőni, sok random hülyeséget fogunk látni a fishektől, főleg amíg nincs nagyobb mintánk róluk. De még olyankor is meglepnek minket néha valami finomsággal, hiszen gyakran érzelmi alapokon váltogatják, hogy épp mivel mit csinálnak.

De a populációs tendenciákat nézve azért valószínűbb, hogy egy erős, szinte csak value lapot és erős húzókat tartalmazó range van.

Ezért nem is gondolom, hogy nagyon lenne fold equitynk, még jobban tetszene egy call, mint az, hogy rátoljuk.

Krejdül
2016. jan. 18. 9:56

Tir-X igen igazad van, én is egyértelműen a call felé hajlok.

chivasr911
2016. jan. 20. 1:53

"Ezért nem is gondolom, hogy nagyon lenne fold equitynk, még jobban tetszene egy call, mint az, hogy rátoljuk."Tir-x

ennyi, sima call, minek akarnánk egy közepesen +EV-re betenni a pénzünk ha a callal jóval több pénzt nyerhetünk, perzse néha szar lesz mert allin megy turn és nem lesz odds, vagy nem esik a lapunk riverre stb, de egy fish ellen itt semmi értelme egy overbet ellen raiselgetni mert ritkán fogja eldobni, ellenben bármelyik outunk esik nagy valószínűséggel kifizet

Élő ügyfélszolgálat