Én nem érzem magamat szánalmasnak. ezt az előbb le is írtam hogy itt handelemzés a téma. nem is szeretném ilyen emberekre fordítani az időmet mint ( bubo rake).+ Köszönet azoknak az embereknek akik valamibe veszik a kezdő játékosokat és próbálnak mindenféle megjegyzés nélkül segíteni nekik. :D
Kedves Balazs1230!
bubo_rek a maga stilusaban arra probalt meg ravilagitani, hogy NL2-n nem kell ilyen modon handeket elemezni..
Csapjal fel annyi asztalt amennyit kenyelmesen kezelni tudsz, aztan value-value-value.
S ha mar volt 6 orad TirX-el, akkor fizess be hozza meg egyre, ahol megkered h segitsen neked a helyes range felallitasaban, mert azt bizony nem igy kell. Nagyon nem.
Gudlak
Miért csak value handeket tettél bele a cbet range-ébe?
Jó lenne tudni a cbet frekvenciáját, de szerintem ilyen semmilyen flopon kábé a betelő range-ének a 80-90%-át meglövi. Miért ne tenné, egy magas lap van lent.Azért úgy, hogy overbetelt, szerintem eléggé az erősebb felé hajlik a range. Főleg ha azt is hozzávesszük, hogy 23 handből 2-vel jutott eszébe preflop emelni eddig, szóval nem lesz az a trashekkel csapkodós fish. Szóval még ha arra is gondolsz, hogy a preflop emelő rangenek a 80-90%-át meglövi, az is elég erős range eleve :)
Tir-X igen igazad van, én is egyértelműen a call felé hajlok.
"Ezért nem is gondolom, hogy nagyon lenne fold equitynk, még jobban tetszene egy call, mint az, hogy rátoljuk."Tir-x
ennyi, sima call, minek akarnánk egy közepesen +EV-re betenni a pénzünk ha a callal jóval több pénzt nyerhetünk, perzse néha szar lesz mert allin megy turn és nem lesz odds, vagy nem esik a lapunk riverre stb, de egy fish ellen itt semmi értelme egy overbet ellen raiselgetni mert ritkán fogja eldobni, ellenben bármelyik outunk esik nagy valószínűséggel kifizet