NL2 Floppolt 7-es set
Sziasztok!
Érdekelne ,hogy mit tennétek a helyemben.
$0.01/$0.02 No Limit Holdem
PokerStars
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG arabrt ($2) 100bb
UTG+1 chloedog555 ($2.02) 101bb
MP1 pagan01 ($2.03) 102bb
MP2 Vgruby ($1.62) 81bb
CO olibo666 ($2.24) 112bb
BTN taticiulo ($1.45) 73bb
SB maxpoker.ru9 ($2.44) 122bb
BB VinoTinto118 ($0.80) 40bb
Pre-Flop: ($0.03, 8 players) arabrt is UTG :7d: :7h:
arabrt raises to $0.06, chloedog555 calls $0.06, 1 fold, Vgruby calls $0.06, 4 folds
Flop: :8h: :ah: :7s: ($0.21, 3 players)
arabrt bets $0.15, chloedog555 folds, Vgruby raises to $0.36, arabrt raises to $0.60, Vgruby goes all-in $1.56
Mi a kerdes?
Call.
Én is így gondoltam aztán kaptam az arcomba egy A8-at amivel fullá javult turnön egy 8-as segítségével és a call helyességét is kérdőre vontam.
Nyugodj meg! Nagyon is jó volt a megadás! Azért, mert "kaptál az arcodba" egy A8-at, annak örülnöd kéne!! Hiszen úgy raktátok be, hogy te elől voltál! Attól, hogy most lejött neki, még nem kell kérdőre vonni egy floppolt set erősségét!
Másrészt NL2. Itt berakják ellened 78-A8-A7-AK-AQ és még ki tudja mennyi minden húzóval is!! A legrosszabb eset csak a 88 lehet. (Ugyebár AA-t kizárhatjuk, mert nem emelt flop előtt.) Tehát csupán egyetlen lapkombináció ver téged! :)
Ébresztő! Gondolkodj range-ekben, és hosszútávon! Ezekkel a coolerekkel meg ne törődj!
Igen ez a terv csak ma 3 all-innel sikerült az előző egész heti nyereményt elbukni és mind a 3 all-inben elöl voltam , és ez most kicsit erős coolerként hatott :D
(Ha set- re nem jó itt a call, akkor pre fold, tehát) call.
ma 3 all-innel sikerült az előző egész heti nyereményt elbukni és mind a 3 all-inben elöl voltam
Ez erős cooler? :O Na hagyjuk már ... És csak hármat buktál egy nap ...
Ezek szerint nem túl sokat játszol egy nap (/egy héten). Ez esetben el kell fogadnod, hogy vannak ilyenek. Nekem előfordult, hogy 500 leosztás alatt ment el 5 buyin, és nem azért mert eltilteltem. :D
Menni fog az! Kicsit játssz többet, és úgy hamarabb kijön majd a hosszútáv!
GL!
Ez erős cooler? :O Na hagyjuk már ... És csak hármat buktál egy nap ...
Teljesen jó szituáció.Gondolj bele, hogy neki már csak négy outja maradt (2 ász és 2 nyolcas). Floppon ~4*4=16 % esélye volt . Ha veszel 100 tök ugyanilyen esetet akkor kb 84-szer te nyersz 16 szor ő. Most pont belefutottál egy olyanba amikor ő nyert. Hozzátéve még azt hogy floppon elég széles lehetett a range.