Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL2 MP limp vs CO AQo izo vs BTN (reg) call

Balázs1230
2016. jan. 17. 9:11

NL2 MP limp vs CO AQo izo vs BTN (reg) call

BTN 55 hand 13/9 őt azért gonolom regnek egyébként mert 10-en asztalon játszott.

Poker Stars, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: $2.53 (126.5 bb)
BB: $2.03 (101.5 bb)
UTG: $1.56 (78 bb)
MP: $2 (100 bb)
Hero (CO): $4.16 (208 bb)
BTN: $2 (100 bb)

Preflop: Hero is CO with QImage AImage
MP posts BB OOP, UTG folds, MP checks, Hero raises to $0.12, BTN calls $0.12, 2 folds, MP calls $0.10

Flop: ($0.39) TImage 7Image QImage (3 players)
MP checks, Hero bets $0.33, BTN calls $0.33, MP folds

Turn: ($1.05) 3Image (2 players)
Hero bets $0.75, BTN raises to $1.55 and is all-in, Hero ???????

Amit így utólag gondolok erről a szituról az az hogy jó a flopon egy ekkora cbet mert eléggé draw heavy a flop 89,gyengébb AJ, Qx,KJ,J9,FD-tól van érték,főleg hogy egy fish is partiban van(multiway vagyunk). Így hogy a reg bent maradt vélhetően verve vagyunk mert ő nem fog odds nélkül callolni húzókkal(gondolom bent akarta tartani a fisht, erős kézzel ezért csak callolt) én úgy gondolom,vélemény?minden esetre a turnön is beteltem ahol jön a push :( ezt el kell dobni itt ugye?ez itt flop set nem fog így játszani egy KQ vagyegy AQ?

Tir-X
Válasz Balázs1230 kommentjére
2016. jan. 20. 9:41

Mivel ennyire feszes játékos, elég határesetnek érzem. Jól látod egyébként, hogy tökre azon múlik, hogy lesz-e néhány kombó KQ és AQ a rangeben, vagy sem, illetve milyen arányban játszhatja így a seteket, hogy csak megad flopon (játszhatja mondjuk amiatt, mert bent akarja tartani a fisht).

Szerintem seteket, néhány erős drawt (AcTc, KcJc, nagyon talán TcJc), és AQ-t is rakhatunk bele. A KQ elég kérdéses, és konkrétan ezen a kombón múlik a call vagy a fold. Erre nehéz lesz egzakt választ adni. lesz, aki szerint lesz KQ, más szerint meg nem, és igazából mind csak "tippelgetünk" az eddigi tapasztalataink alapján. A legjobban azokra lehetne hallgatni a kérdésben, akik a limiteden játszanak, és sok ilyen arccal találkoznak, én nem igazán tudom, hogy mik manapság az ő tendenciáik, mert nem nagyon kerülök össze ilyen feszes játékossal :)

Lefty Gekko
2016. febr. 23. 15:17

Egy KQ,AQ szerintem a flopon reraiselné ezt a boardot.. Set-től már láttam ezt a line-t, mert, ha téged nut FD-re tesz és csak flatel a flopon, akkor blank turnon jobb a jam, mert neked nem lesz meg az oddsod a FD-ra, míg két utcára talán megadod..

Strong Teddy
2016. febr. 23. 15:43

Én speciel hasonló szitukban, rengetegszer kerültem szettel szembe. Gyakorlatilag biztos, hogy verve vagyunk és el kell ezt engednünk :/ NL2-n kb. majdnem mindig ül 1-2 ilyen tag az asztalaimon és számtalanszor látom, ugyanezt a check/call, turn bumm neki odass játékot. :D

Élő ügyfélszolgálat