NL2 SH A2s - turnön passzívan játszom a flösshúzómat
Érdekes a turn méretezése. Szerintetek lesz elég FE-m a pot EQ-m mellé hogy tovább emeljek?
Riveren mi legyen a leggyengébb call lap:confused:
Poker Stars, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 5 Players
Poker Tools by CardRunners - Hand Details
BB: $5.09 (254.5 bb) - 195 hand, 75/0, flop donk bet: 24 (50), flop donk/call: 66 (6), turn AFq: 32, turn bet: 36, river AFq: 34, river bet: 38, WTSD: 26, W$SD: 61
MP: $3.45 (172.5 bb)
Hero (CO): $4.30 (215 bb)
BTN: $2.35 (117.5 bb)
SB: $2 (100 bb)
Preflop: Hero is CO with A 2
MP folds, Hero raises to $0.06, 2 folds, BB calls $0.04
Flop: ($0.13) T 9 3 (2 players)
BB bets $0.02, Hero raises to $0.12, BB calls $0.10
Az ilyen kis donkokat általában elég széles skálával emelem. Itt lehet véleményes, mert elég sok eddig a donk/call-ja.
Turn: ($0.37) 7 (2 players)
BB bets $0.04, Hero calls $0.04
River: ($0.45) 7 (2 players)
BB bets $0.04, Hero?
Most nem azért de ha flopon Raise, akkor, Turn is elég masszív re raise! Mert amúgy mit akarsz flop Re raissel előadni?
flop mindkettő út járható, a call is SD value miatt és a raise is, dobatsz EQ-t, tudnak rosszabb handek callozni. ezen a konkrét turnön nekem jobban tetszik a call, a flop sorhúzói jórésze legalább kapott egy párt, amit nem fogsz dobatni, plusz ha még fizettetsz rosszabbat, mondjuk 2 over str8draw az is sokszor ki fog leadelni blank rivereken. a turn raissel sincs nagy baj, de úgy érzem, hogy nincs elég FE-nk és javulatlanul meg nehéz lesz kivinni, ismeretlen fish ellen meg hanyagolnám a több utcás blöfföket.
Sziasztok
Turnön kb úgy gondolkodtam mint lumpi írja, egyszerűen nem láttam elég FE-t a hetes miatt.
Fredaster: Flopon szerintem kb bármit reprezentálhatok hisz pre én voltam az agresszor. Az én skálám sokkal erősebb lehet mint az ő min donk skálája. De úgy vélem a fish inkább a lapjával van elfoglalva mint sem azzal hogy én mit reppelek.
Köszi mindkettőtöknek a hozzászólást. :)