arabrt
2014. dec. 18. 11:45

NL2 SH KTo flush

Sziasztok!
Érdeklődnék ,hogy itt mit tennetek a helyemben?
Ellenfelem statja: 17/17. Postflop meg nincs eleg adat.
Köszi a válaszokat! :)

$0.01/$0.02 No Limit Holdem
PokerStars
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
CO Dostavu4uy ($3.41) 171bb
BTN Zanosi1K ($3.71) 186bb
SB MaMa Mo}I{eT ($2.35) 118bb
BB arabrt ($3.65) 183bb

Pre-Flop: ($0.03, 4 players) arabrt is BB :tc: :kh:
1 fold, Zanosi1K raises to $0.06, MaMa Mo}I{eT calls $0.05, arabrt calls $0.04

Flop: :7h: :qh: :5h: ($0.18, 3 players)
MaMa Mo}I{eT checks, arabrt checks, Zanosi1K checks

Turn: :8h: ($0.18, 3 players)
MaMa Mo}I{eT bets $0.06, arabrt raises to $0.20, Zanosi1K folds, MaMa Mo}I{eT goes all-in $2.29

Wasserstein
Válasz arabrt kommentjére
2014. dec. 18. 11:57

Lehet, h fish vagyok, de adnám.
Pre nem hiszem, h egy 17/17-es arc 96s-el emelt volna. Az Ah benne lehet a range-ben, de sztem Jh, Th-val is meglépné

BelaKecske
2014. dec. 18. 14:35

NL2 regulár (meg még egy rakás magasabb limiten is a regek jórésze) pont így fogja játszani az Ah-t itt, mást meg nem nagyon. Egy teljes baromság lenne bármilyen flössel itt betolnia, blöffel dettó, igazából 0% push range a helyes ebben a helyzetben.

Ha nem tudjuk h teljesen random a csávó akkor nagyon sima fold ez.

trboo
2014. dec. 18. 15:25

Nem hiszem,hogy indokolt lenne egy feszesnek tünő játékos ellen turnön 2$-t megadni 2.8$os potba a nyilvánvaló ellen 4. nutssal.
Snapfold,és mondj köszönetet,hogy ennyire ostobán játszotta a lapját,mikor pont az volt nálad,amiből a legtöbbet nyerhette volna.
Agresszív blöffölgetős image kellene ahhoz,hogy adni lehessen ezt,amennyiben te annyit tudsz róla,hogy 17/17,akkor vége a történetnek.Ne feledd,ő két játékosba nyitott bele,te erre emeltél rá úgy,hogy mögötted még volt beszélő.NL2ön pedig ezt nem kell túllevelingelni.

Wasserstein:nem ő emelt pre

R1per2
2014. dec. 18. 17:33

Turn emelés mi ellen megy értékért? Én csak adnám.

Tir-X
Válasz Wasserstein kommentjére
2014. dec. 22. 20:32

Lehet, h fish vagyok, de adnám.
Pre nem hiszem, h egy 17/17-es arc 96s-el emelt volna. Az Ah benne lehet a range-ben, de sztem Jh, Th-val is meglépné

Tehát túl feszesnek gondolod ahhoz, hogy 96 suiteddel emeljen preflop a gombról, de elég lazának ahhoz, hogy bet/shoveot játszon 120 bb deepen egy reg ellen T magas, 1 lapos flushhel. Ezen azért gondolkodhattál volna egy 10 másodpercet, mielőtt leírod :)

Pre sq vagy fold nálam, nem szeretk iylen szutyok offokkal harmadiknak callozgatni OOP meg szenyóban, sztem nem olyan jók.

Semmi értelme a turn emelésnek, csak call, ahogy Riper írta.

BelaKecske
2014. dec. 23. 11:40

ja heló. a pre emelő és a turn betelő nem ugyan a csávó! és a pre call sem kiemelkedő.

feltételezem h a hand utáni statokból indulsz ki, tehát a 17/17 az az emelő reg lesz és nem az aki donkolt, így róla semmit sem tudunk.

emiatt nem biztos, hogy áll az előbbi érvelésem, miszerint nl2 reg Ah játszik így, mert lehet h a csávó nem reg.

Ha viszont fish, akkor a turn raise sokszor indokolt lesz, tönkremenni persze akkor sem kell a push ellen ok nélkül.

szal tisztázzuk h ki kicsoda akkor :)

Élő ügyfélszolgálat