NL2 SH QQ vs ismeretlen
Sziasztok!
Érdeklődnék ,hogy itt mit tennétek a helyemben? Illetve ha van hiba az addigi gondolatmenetemben akkor érdekelne ,hogy mi lenne az. Ellenfelem ismeretlen.
Gondolatmenet: PF EP ellen nem érzek értéket a 3betben. F egy raissel rengeteg gyengébb lapot dobathatok Ax-ek, gyengébb kézbepárok amikkel szeretném ha továbbjönne. T-re mivel full-ra javultam nem akartam raiselni hátha FD-n volt és R-en leesik neki a flush gyengébb fullokkal pedig R-en is ugyanúgy meg fog adni. R leesett a FD és ezt a donk all-int annak értékeltem. Ezért a megadás felé hajlok.
Köszi a válaszokat! :)
$0.01/$0.02 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG C.Vianna ($6.98) 349bb
UTG+1 stratakaster ($0.14) 7bb
CO arabrt ($2) 100bb
BTN hasus ($3.72) 186bb
SB bastabla ($3.02) 151bb
BB sergey516155 ($1.26) 63bb
Pre-Flop: ($0.03, 6 players) arabrt is CO :qh: :qs:
C.Vianna raises to $0.06, 1 fold, arabrt calls $0.06, 2 folds, sergey516155 calls $0.04
Flop: :4s: :ts: :4c: ($0.19, 3 players)
sergey516155 checks, C.Vianna bets $0.10, arabrt calls $0.10, sergey516155 folds
Turn: :4h: ($0.39, 2 players)
C.Vianna bets $0.22, arabrt calls $0.22
River: :ks: ($0.83, 2 players)
C.Vianna goes all-in $6.60
Statok jók lennének
Szerintem riverig jó de ott fold nem nagyon tudok olyan lapot beleteni a rangebe amit verünk, és igy játszik
Statok jók lennének
Szerintem riverig jó de ott fold nem nagyon tudok olyan lapot beleteni a rangebe amit verünk, és igy játszik
Amúgy a handhez, én dobnám riveren!
remek játék, riveren szerintem jobb lapja lesz szinte mindig, megbíznék e megérzésben annyira, hogy mosolyogva dobok.
btw preflop is jó, ismeretlen reg ellen nem muszáj 3betelni, sanszos h jó nagy plussz lesz amúgy, de amíg nem érzed magad biztosra, nem kell.
Nekem is tetszettek a gondolataid egészen riverig. Jól játszottad, ott viszont dobnék, többször lesz ez erősebb lap annál, minthogy megadhassunk. Flusht iszonyat ritkán gondolnék, hogy így játszik.