NL2 UTG limp vs CO 99 pocket izo vs BTN SB call
SB 11 hand 30/0
Poker Stars, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $1.57 (78.5 bb)
BB: $2.11 (105.5 bb)
UTG: $2.49 (124.5 bb)
MP: $1.68 (84 bb)
Hero (CO): $2.66 (133 bb)
BTN: $1.71 (85.5 bb)
Preflop: Hero is CO with 9 9
UTG calls $0.02, MP folds, Hero raises to $0.10, BTN calls $0.10, SB calls $0.09, 2 folds
Flop: ($0.34) 7 3 2 (3 players)
SB checks, Hero bets $0.24, BTN folds, SB calls $0.24
Turn: ($0.82) 3 (2 players)
SB checks, Hero bets $0.49, SB calls $0.49
River: ($1.80) 5 (2 players)
SB bets $0.74, Hero ?????
Lelehet ezt callolni a riveren?ezen az 5-ös riveren sort ad elő A4,46, vagy amit eltudok nála képzelni az flop set (77,22) ami turn full lett,vagy poker(33),vagy játszhat így egy erősebb 7x ???
Stack méretet nézve, ő inkább játszik feszesen, bár sok infó nincs. Úgy gondolom riveren egy jó értékért hív. Én szivem szerint itt a FOLD gombot választanám :o
Hármassal gyakran visszemelt volna türnön még egy passzív fish is, ezen kívül persze lehet nála sor is (vagy 1-2 full), de ugyanúgy meglépi ezt A5, 56, 75 handekkel, valamint backdoor flush drawkkal is csinálhat ilyet, ász vagy király magas biztosan callozhatott közülük a flopon.
Szóval mindent összevetve leszünk elégszer elöl ahhoz, hogy megadhassunk, hiszen ehhez csak 29-30%-ban kell megnyernünk a kasszát, akkor már +EV.
Oops, most látom, hogy elég régi post. Azért remélem még olvasod és hasznos lesz :D GL!
Nekem ebben a partiban tetszett volna a turn check behind, nem látok igazán értéket a betben.
Biztos nem checkbackelnek a turnon, river meg happy call erre a size-ra.
a flop és turn hívást nagyobbra méretezném, mivel két fish itt elég sok mindennel megadhat és elég sokszor csak 2 utca value lesz az Ász magasok ellen, lyuksorok ellen, sokadik párok ellen, főleg mert ugye riverre már sokszor csak harmadik pár leszünk. turn xback nem merül fel bennem
riveren ilyen odds meltett nem dobom el, ok h erős line lenne ha nagyobbat hívna, de így sztem ez lesz elégszer random hetes pár vagy besült izé, nagyon kevésszer kell csak jónak lenni.