NL2 vadul nyitó orosszal, ász párral
File: HH20151007 Halley - $0.01-$0.02 - USD No Limit Hold'em.txtPokerStars Zoom Hand #141861273412: Hold'em No Limit ($0.01/$0.02) - 2015/10/07 13:27:30 CET [2015/10/07 7:27:30 ET]
Table 'Halley' 6-max Seat #1 is the button
Seat 1: hero ($2.76 in chips)
Seat 2: zui1992 ($1.90 in chips)
Seat 3: GlAzKZ ($4.41 in chips)
Seat 4: poslednii ($2.57 in chips)
Seat 5: Tigor30 ($0.83 in chips)
Seat 6: JPANCH777 ($3.50 in chips)
zui1992: posts small blind $0.01
GlAzKZ: posts big blind $0.02
*** HOLE CARDS ***
Dealt to hero [Ts As]
poslednii: folds
Tigor30: folds
JPANCH777: folds
hero: raises $0.06 to $0.08
zui1992: calls $0.07
GlAzKZ: folds
*** FLOP *** [4s 8c Ac]
zui1992: bets $0.17
hero: calls $0.17
*** TURN *** [4s 8c Ac] [Qh]
zui1992: bets $0.50
hero: calls $0.50
*** RIVER *** [4s 8c Ac Qh] [4d]
zui1992: bets $1.15 and is all-in
hero: calls $1.15
Szerintetek itt a megadás a jó lépés? Illetve tippeket várnék mi volt a kezében? :)
(Semmi statom nem volt róla.)
az egyik 4c
Most akkor vadul ynitó orosz, vagy semmi statunk nincs, vagy akkor mi van? :)
Ha vadul nyitó orosz( maniac), akkor calldown vagy turn shove is lehet akár. Ha ismeretlen, akkor turn fold.
A vadul nyitót erre a partira értettem. :)
Amúgy KK volt nála.
Én Ax-re tettem, és végig bennem volt, h dobni kéne, mert valszeg 2 párral emel potnyit. Még most sem tudom miért adtam meg végig. Főleg mikor lejött a 2. négyes...
Asszem tipikus esete amikor dobni kéne, de ragaszkodom a top páromhoz. Aztán viszem a potot és azt hiszem jól játszottam... Virul a fejem, hogy nem tudtak kiblöffölni.
Meg is lett az ára a rossz következtetésnek. Buktam kb 2 beülőt hasonló szituációban utána:
Ez nem vadul nyitó, hanem fish, aki nem tudja mit csinál.
Flop range-ben lehetnek random blöffök, mindenféle húzók, 2.-3. párok, Ax-ek, 2 párok, szettek.
Turn a 8x-eket valószínű nem betelné tovább, és a második párokkal sem sok értelme lenne, mert blöffbe fordul velük. A turn Q ezen kívül sokat nem változtat.
Riveren nem kell a 4-es miatt aggódni mert nem sokszor lesz nála, esetleg A4 vagy 44.
az, hogy potot hív mindig, megnehezíti a helyzetet, de egyben el is árulja, hogy gyengébb játékos lehet, ennek ismeretében is határeset a szitu. Blöfföt vered jelen esetben, én el tudnám engedni riveren.
Azért ha sikerül bevenned NL2-t majd tanuld meg az "emelés" és a "hívás" közti különbséget
Mondjuk az sem ártana, ha rendes formában tennéd be az izgalmas handjeid
Ez nem vadul nyitó, hanem fish, aki nem tudja mit csinál.
Flop range-ben lehetnek random blöffök, mindenféle húzók, 2.-3. párok, Ax-ek, 2 párok, szettek.
Turn a 8x-eket valószínű nem betelné tovább, és a második párokkal sem sok értelme lenne, mert blöffbe fordul velük. A turn Q ezen kívül sokat nem változtat.
Riveren nem kell a 4-es miatt aggódni mert nem sokszor lesz nála, esetleg A4 vagy 44.
az, hogy potot hív mindig, megnehezíti a helyzetet, de egyben el is árulja, hogy gyengébb játékos lehet, ennek ismeretében is határeset a szitu. Blöfföt vered jelen esetben, én el tudnám engedni riveren.
Azért ha sikerül bevenned NL2-t majd tanuld meg az "emelés" és a "hívás" közti különbséget
Mondjuk az sem ártana, ha rendes formában tennéd be az izgalmas handjeid