kavanaugh
2016. márc. 8. 14:29

NL2 Zoom 66

https://www.weaktight.com/h/56dece7bd39043765e8b4729

Sziasztok, nem rég kezdtem pókerezni és még nincs sok tapasztalatom!
Nem tudom jó ötlet volt-e ilyen kicsit nyitni a riveren de úgy gondoltam egy nagyobb összeget nem adna meg de ha bizonytalannak tűnök esetleg még vissza is emelhet.
Jó ez így vagy túlgondoltam?

chivasr911
Válasz kavanaugh kommentjére
2016. márc. 8. 22:36

ha van flöss és sor lehetőség hívhatsz nagyobbat jóval flop és turn, a riveren itt szerintem van értelme a kis betnek, Tx-ek többször fognak callolni, FD betolhatja, túl sok Kx nincs nála, ahogy írod az jó, azt nézd h mennyi draw nem egészült ki, meg esetleg h mivel ad meg kisebb betet, és mitől vesztesz value-t, meg h mennyire agresszívnek gondolod

BelaKecske
2016. márc. 9. 18:45

a flop és turn is hívj nagyobbat, rakás húzó van kint, meg amúgy sem fogsz sosem blöffölni 2 utcán két ember ellen, szal a lehető legtöbb értéket kell kiszedni abból ami megad még.
persze nyilván nl2 csak a saját lapjukat nézik, ami meg még indokoltabbá teszi a nagyobb beteket.

a river gay hívással pedig értéket vesztesz a királyos fd-k, a JJ meg egy csomó tizes ellen is, ha meg akar adni adjon meg egy normális hívást, főleg így h besült a draw.

100ból 2szer lesz indokolt a pici hívás riveren, nem kell még tudnod ezeket a helyzeteket felismerni, tanulj meg értékért hívni és ne félj attól hogy dobnak egy nagyobb hívásra, dobjanak ha akarnak.

kavanaugh
2016. márc. 9. 20:57

Köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsokat! :)

Élő ügyfélszolgálat