NL20 6max river2pár
Microgaming - €0.20 NL (6 max) - Holdem - 4 players
Hand converted by PokerTracker 4
SB (SB): 111.5 BB (VPIP: 6.82, PFR: 4.55, 3Bet Preflop: 4.76, Hands: 45)
Hero (BB): 96.5 BB
CO (CO): 116 BB
BTN (BTN): 38.75 BB
SB posts SB 0.5 BB, Hero posts BB 1 BB
Dealt to Hero: :Qs::Kd:
fold, BTN calls 1 BB, SB raises to 4 BB, Hero calls 3 BB, fold
Flop (9 BB, 2 players): :Qc::8s::3s:
SB bets 4 BB, Hero calls 4 BB
Turn (17 BB, 2 players): :Tc:
SB bets 4 BB, Hero calls 4 BB
River (25 BB, 2 players): :Ks:
SB checks, Hero bets 6BB, SB raises to 32BB
A kis minta alapján nagyon feszkó ellenfél 5-os AF-al. Én elég passzívan játszottam, mert még ismerkedem a teremmel, ezért is a kevés hand.
A river check után után gondoltam mindenképp van érték az emelésben, de misclick miatt csak 6BB sikerült, amire kaptam a raise-t. Megadható? ( a kis emelésem felfoghatja gyenge párnak, vagy sorral/ flössel játszik direkt ch/raise-t?)
én szerintem ez itt blöff lesz mert ezt a boardot végighívta volna színnel, sorral check/call játszott volna
Flop vagy turn raise miért nem?
Ilyen extrém nit ellen, még ha csak 45 hand is nem adnám meg preflop. SC-kkel és PP-kkel callolnék inkább.
River természetesen fold. Blockingnak tűnő betsizeok, majd harmadik színre ch/r, ez nagyon flushnek néz ki.
Az 5ös AF ennyi minta és ilyen feszes ellenfél esetén lényegtelen.
Ha a postflop játékát nézem azt mondanám, hogy random nyomkod és a river kis betsize-oda meg mégrandomabb lehet, szal nem szívesen dobnék, a pre statjai viszont azt mutatják, hogy preflop azért válogat, nyilván nem lesz mindig ilyen feszes, de ez azért azt mutatja, hogy valszeg nem egy blöffmester lesz.
A kis betsize-ok elvileg utalhatnak húzóra, de simán lehet h AA-val játszik ilyen hülyén.
El lehet sztem hinni, hogy ez flöss lesz, sokat biztos nem fogsz nyerni a megadással, viszont lehet h baromi mínuszos lesz.
Flop vagy turn raise miért nem?
45 hand alapján egáltalán hogy kerülhet szóba AF?
Ne hozzatok döntéseket lókuki minta alapján, főleg olyan statok esetében, amikhez nagy minta kéne!
Ha nagyobb mintán is ilyen pre statjai vannak egy arcnak, akkor valóban nem adnékmeg én sem preflop, értelmetlen. Ebbena szituban megadnék, mert kicsi a minta, nem biztos, hogy ennyire feszes lesz.
Riveren nem nagyon fog blöfföt mutatni, valóban randomnak tűnik a játéka, szóval néha előfordulhat, de nem elégszer szerintem, ez a kis méretes betelgetés tényleg könnyen lehet draw.