NL20 72s
Hand #1718011521000710: Calgary (6-Max) 11521
Seat 1: HERO(31,10 in chips)
Seat 2: Alli*** (12,40 in chips)
Seat 3: smol*** (26,70 in chips)
Seat 4: ROSI*** (33,05 in chips)
Seat 5: Mind*** (19,70 in chips)
Seat 6: poke*** (7,00 in chips)
poke***: posts small blind $0,10
HERO: posts big blind $0,20
Dealt to HERO [ 2c 7c ]
Alli***: calls
smol***: folds
ROSI***: calls
Mind***: folds
poke***: calls
HERO: checks
@@@ F_L_O_P @@@ [ Kc 4c 3d ]
poke***: checks
HERO: bets $0,60
Alli***: calls
ROSI***: folds
poke***: folds
# # # TURN # # # [ 8c ]
HERO: bets $1,20
Alli***: raises to $5,60
HERO: is all in 29.1000
Alli***: folds
Alli***: mucks
HERO: returns uncalled bet $24,70
Kérdésem:
Jó e a turn játék? Az volt ezzel a kisebb emeléssel a célom, hogy rámblöfföljön flusht reprezentálva, ami sikerült is, aztán pedig sztem pusholni kellett, 30BB maradt még előtte, amit már párokkal is be fog tenni úgy éreztem. Ti hogyan játszanátok?
szerintem te jól csináltad. viszont ellenfeled játéka borzalmas :) fél beülővel játszik és törnön pot kommiteddé teszi magát egy blöff reraisezel :) majd pedig dob WP
Flop betet nem érzem jónak. Túl sok az ellenfél, hogy arra számíts mindenki dobni fog. Ha le is jön a flush, sokszor lesz vkinél magasabb szín. Szóval én a flopon inkább c/f-ot játszanék. De miután emeltél és egy 50BB-és ellenfeled maradt a turnre, onnan kezdve sztem rendben van a játékod. Hívni kell egyből a turnön, majd a visszaemelésére all in rakni.
Flop betet nem érzem jónak. Túl sok az ellenfél, hogy arra számíts mindenki dobni fog. Ha le is jön a flush, sokszor lesz vkinél magasabb szín. Szóval én a flopon inkább c/f-ot játszanék. De miután emeltél és egy 50BB-és ellenfeled maradt a turnre, onnan kezdve sztem rendben van a játékod. Hívni kell egyből a turnön, majd a visszaemelésére all in rakni.
flop kerdeses lehet, mert a flush over flusht nem szeretjuk kisebbel, turnon viszont easy a kisstack ellen...