NL20 - AKo barrel iso potban
iPoker - €0.20 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 4
UTG: 100 BB
MP: 237.15 BB
CO: 119.1 BB
BTN: 193.2 BB
Hero (SB): 100 BB
BB: 111.9 BB
Hero posts SB 0.5 BB, BB posts BB 1 BB, UTG posts penalty blind 1 BB
Pre Flop: (pot: 2.5 BB) Hero has :Ah::Kd:
UTG checks, fold, CO calls 1 BB, fold, Hero raises to 7 BB, fold, fold, CO calls 6 BB
Flop: (16 BB, 2 players) :9d: :Td: :5d:
Hero bets 5.1 BB, CO calls 5.1 BB
Turn: (26.2 BB, 2 players) :Qh:
Hero bets 18.85 BB, CO calls 18.85 BB
River: (63.9 BB, 2 players) :As:
Hero checks, CO checks
CO shows :Js::Qd: (One Pair, Queens)
(Pre 35%, Flop 33%, Turn 73%)
Hero shows :Ah::Kd: (One Pair, Aces)
(Pre 65%, Flop 67%, Turn 27%)
Hero wins 60.75 BB
Sziasztok!
Elég sok kérdést felvet bennem ez a hand (jó e cbet?, kell e barrel? van e value riveren? river b/f, c/c, c/f?), és nagyon bizonytalan vagyok abban, hogy ezt jól/rosszul játszottam e meg, vagy milyen más opciók lehettek volna?
Ti mit gondoltok, hogy játszotattok volna? :confused:
Sosem mondasz infót az ellenfélről. Nyilván ez egy fish, feltételezem, hogy CS, de azért a rendekezésedre álló infókat nem árt leírni. :)
Preflop tetszik, hogy nagyot izóztál. Flop is jó, hogy kicsit size-oltál. A turn viszont nekem nem tetszik, feleslegesnek tartom ezt a 2/3 barrelt ász magassal + húzóval. Fish ellen nem kell balanszálni, őszintén játszhatod a lapodat. Ha van egy erős made handed, akkor mehetnek a nagy size-ok, ha meg nincs, akkor nem. Ezt vagy cc játszom, vagy turnön is kicsit size-olok. Utóbbit főleg akkor, ha nincs agressziója, és nem kell attól tartanom, hogy raise-t kapok. És mivel nem balanszálunk, riveren nekem a bf tetszene, de ez is sokkal kényelmesebb lenne ha kisebb a size turnön.
Az Ace a legtöbb Fish szemében a legnagyobb scare card, ezért nem betelnek riveren. Szerintem egesz jo equity van, ezért hívnek turnon a fold equity miatt is, de a tanacsolt check turn is jo játék, lehet jobb is.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :) Odafigyelek hogy legközelebb az ellenről is bőven írjak! :o