NL20 AQs
Seat 1: HERO ($19.70 in chips)
Seat 6: torr*** ($34.45 in chips)
Seat 7: Oleg*** ($27.65 in chips)
Seat 8: Cola*** ($17.35 in chips)
Seat 9: ninj*** ($33.30 in chips)
Seat 10: TwoS*** ($19.10 in chips)
torr***: posts small blind $0.10
Oleg***: posts big blind $0.20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HERO [Ac Qc]
Cola***: raises $0.20 to $0.40
ninj***: folds
TwoS***: folds
HERO: raises $1.10 to $1.50
torr***: calls $1.40
Oleg***: calls $1.30
Cola***: calls $1.10
*** FLOP *** [Qs 4s 3h]
torr***: checks
Oleg***: checks
Cola***: checks
HERO: bets $4.00
torr***: calls $4.00
Oleg***: folds
Cola***: calls $4.00
*** TURN *** [Qs 4s 3h] [Jc]
HERO: checks
*** RIVER *** [Qs 4s 3h Jc] [8h]
HERO: checks
*** SHOW DOWN ***
HERO: shows [Ac Qc] (Pair of Queens)
torr***: mucks hand
Cola***: mucks hand
Emelni kellett volna turnon is és vállalni ezzel a lappal a stacket?
en lehet nem birtam volna magammal es riveren az ujabb ket check utan belenyitok meg egy 1/2 potot... Mil volt naluk egyebkent?
A QJ pont az a lap amivel simán tartanak a gyenge ellenfelek. Ilyenkor engem megriaszt a J. Főleg hogy 3an vagytok a potban, valamelyikük egy set-et fékezhet. Sztem jó volt ez így.
Riveren én beraktam volna fél potot, simán lehet flöss/sorhúzó, gyengébb Q esetleg kis-közepes pp, ha visszaránt valaki, akkor van gáz. De szerintem setet nem csekkelnek el 2 utcán.
river bet belefér, turnon mindenképp kell a check mégha freecardot jelent akkoris
Szerintem alapvetően teljesen jó volt a játékod és logikus végig. Egyedül a river játék támadható, én ott inkább hajlok a raise-re, mert szerintem hiába indultunk 4way pot, a riveren ebből még value-t kell kihozni.
Azért emelnék, mert nem hiszem, hogy a turn "all check" után egy set-tel vagy egy QJ-vel ne hívnának az ellenfelek, előnyben vagyunk és szerintem sokszor ki is fizetik a value betet.
Utólag én is indokoltnak érzem a river betet, elég sokat gondolkodtam is mielőtt checkeltem. de valóban, setet már nem checkel el riveren és gyengébb lapból még kihozható valamennyi value.
A riveren érzek valuet. De nem szórakoznék fél pottal, hanem kasszát hívnék.