Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL20 - halászat a kék-tengeren

bojanika
Válasz medgypeti kommentjére
2007. dec. 18. 13:37

Nem értem miért kellett slowplayelni.Flopon és a turnön is.
Nekem nem tetszik a megjátszás annak ellenére sem, hogy nyertél.

Nekem sem tetszik. :)
A flop slowplay annak volt köszönhető, hogy másik két asztalon éppen vmin el kellett gondolkodnom, s gondoltam a 3 ellenfélből 1 csak beleemel (sajnos elég gyengus a szoftver, meg 4 asztalon játszottam a 17"-es monitoron, így az átfedés miatt nem láttam, hogy ketten már checkeltek. A turn call szerintem teljesen jó megoldás volt, miután lejött a fullom már nem kellett féljek húzólaptól. Csak a KK és a 77 ver (és a K7), de ezek ellen a riveren mindenképpen bekerül a pénzem. Ha a river K, akkor bajban vagyok, ez tény, de az 2 out, aminek kockázata szerintem belefér 2 és fél beülőért.

water2
Válasz bojanika kommentjére
2007. dec. 18. 14:33

Engem rettentően zavar, hogy ha mondjuk 4 aszalon játszok és az egyikről ki akarok lépni vagy zsét akarok tölteni, akkor ha valamelyik másik asztalon én következek, akkor addig nem tudok semmilyen gombra nyomni, amíg rá nem nyomok hogy "valóban ki akarok lépni". Viszont arra az ablakra meg nem enged vissza, amíg emezen nem nyomtam Checket, Foldot v. Bet-et.
Szóval ott szarakodok az ablakok ki-be csukásával míg végre sikerül lépnem. Persze legtöbbször olyankor lejár az időm. Sok jó lapomat dobta már el emiatt a gép.
Nektek is van ilyen? Mit csináltok ilyenkor?

bojanika
Válasz water2 kommentjére
2007. dec. 18. 14:56

Nektek is van ilyen? Mit csináltok ilyenkor?

A cake-nél van egy "stand up" button. Én úgy szoktam, hogy a lap dobás után egyből megnyomom, ilyenkor pillanat alatt kikap az asztaltól. De javaslom amúgy a sitout opciót. Tehát ha vmelyik asztaltól lépni akarsz, akkor klikk rá, s ráérsz a többi asztallal foglalkozni. Majd, mikor éppen van egy lélegzetvételnyi időd, akkor be is zárhatod a nem kívánt asztal(oka)t.

Zehy
2007. dec. 18. 20:16

Tehát utg, 63o. Nyilván emelni kell, ha jól emlékszem 130-ig meg is tettem.

Itt konkrétan röhögök, és miközben megnézem lapjaimat T magasért rimánkodom... az már elég bojanika utg raise-e ellen... :)
Asszem 82o, így bármennyire is szeretném, de nem szállhatok harcba, talán még dominálom is, dobnom kell...

bojanika
Válasz Zehy kommentjére
2007. dec. 18. 20:47

Itt konkrétan röhögök, és miközben megnézem lapjaimat T magasért rimánkodom... az már elég bojanika utg raise-e ellen... :)

Ha eltalál a flop... ;)

bojanika
2007. dec. 19. 0:14

Ajjajj! Éreztem, hogy ma nem kéne beülni. Bár egész szépen indult az este, miután KK-mat (sokadszor) lejavulta egy JJ, hááát, kissé elvesztettem a fonalat. Valójában onnantól irtó pocsékul játszottam.
Vmivel több, mint 3 beülő bukó, és ráadásul csak magamat hibáztathatom. Persze ez nem baj, mert ezen a problémán tudok legkönnyebben javítani.
No majd holnap... (vagy már ma...)

medgypeti
2007. dec. 19. 0:28

és ráadásul csak magamat hibáztathatom. Persze ez nem baj, mert ezen a problémán tudok legkönnyebben javítani.

Holnap nem hibáztatod magad?:p

bojanika
2007. dec. 19. 6:51

Holnap nem hibáztatod magad?:p

Lehet, hogy kéne... tudja fene. Felnéztem NL50-re (Zoleee addig rágta a fülemet tegnap... ;) )

Hand #1352011436000865: Pebble Beach (6-Max) 11436
Seat 1: bojanika (49,75 in chips)
Seat 2: denniep (162,05 in chips)
Seat 8: thabigjdogg (13,55 in chips)
Seat 9: FrankDizzle (27,55 in chips)
Seat 10: teambig7 (21,25 in chips)
thabigjdogg: posts small blind $0,25
FrankDizzle: posts big blind $0,50
Dealt to bojanika [ :Ks: :Ah: ]
teambig7: folds
bojanika: raises to $2,25
denniep: calls
thabigjdogg: folds
FrankDizzle: folds
*** FLOP *** [ :Ac: :Kc: :8d: ]
bojanika: bets $5,25
denniep: calls
*** TURN *** [:6d: ]
bojanika: bets $15,75
denniep: is all in
bojanika: is all in
denniep: returns uncalled bet $112,30
*** RIVER *** [ :5d: ]
*** SHOW DOWN *** denniep shows: :Jd: :Td:
denniep wins $98,25 with Flush, Jack high

Elég hülye játékosról va szó. Előtte 3 hand alatt gyűjtötte a pénzét, ebből kétszer all-in volt úgy, hogy csak a river mentette meg. S lám, itt is. :(

medgypeti
2007. dec. 19. 10:28

Elég hülye játékosról va szó. Előtte 3 hand alatt gyűjtötte a pénzét, ebből kétszer all-in volt úgy, hogy csak a river mentette meg. S lám, itt is. :(

Ez csúnya.De teljesen jól játszottad.

kanrich_
2007. dec. 19. 10:49

Akkor most lehet a KÉK-en PT-t használni? Vagy hogyan szeded ezeket a hand history-kat?

Élő ügyfélszolgálat