Nem értem miért kellett slowplayelni.Flopon és a turnön is.
Nekem nem tetszik a megjátszás annak ellenére sem, hogy nyertél.
Engem rettentően zavar, hogy ha mondjuk 4 aszalon játszok és az egyikről ki akarok lépni vagy zsét akarok tölteni, akkor ha valamelyik másik asztalon én következek, akkor addig nem tudok semmilyen gombra nyomni, amíg rá nem nyomok hogy "valóban ki akarok lépni". Viszont arra az ablakra meg nem enged vissza, amíg emezen nem nyomtam Checket, Foldot v. Bet-et.
Szóval ott szarakodok az ablakok ki-be csukásával míg végre sikerül lépnem. Persze legtöbbször olyankor lejár az időm. Sok jó lapomat dobta már el emiatt a gép.
Nektek is van ilyen? Mit csináltok ilyenkor?
Nektek is van ilyen? Mit csináltok ilyenkor?
Tehát utg, 63o. Nyilván emelni kell, ha jól emlékszem 130-ig meg is tettem.
Itt konkrétan röhögök, és miközben megnézem lapjaimat T magasért rimánkodom... az már elég bojanika utg raise-e ellen... :)
Ajjajj! Éreztem, hogy ma nem kéne beülni. Bár egész szépen indult az este, miután KK-mat (sokadszor) lejavulta egy JJ, hááát, kissé elvesztettem a fonalat. Valójában onnantól irtó pocsékul játszottam.
Vmivel több, mint 3 beülő bukó, és ráadásul csak magamat hibáztathatom. Persze ez nem baj, mert ezen a problémán tudok legkönnyebben javítani.
No majd holnap... (vagy már ma...)
és ráadásul csak magamat hibáztathatom. Persze ez nem baj, mert ezen a problémán tudok legkönnyebben javítani.
Holnap nem hibáztatod magad?:p
Elég hülye játékosról va szó. Előtte 3 hand alatt gyűjtötte a pénzét, ebből kétszer all-in volt úgy, hogy csak a river mentette meg. S lám, itt is. :(
Akkor most lehet a KÉK-en PT-t használni? Vagy hogyan szeded ezeket a hand history-kat?