Ez HIHETETLEN!!!
TILT-TILT-TILT.....
Másfél órás session első órájában 0 lap. Semmi, semmi, nulla. Q2, Q4, J2, 92 folyamatosan. Majd kapok egy AK-t emelek, mire a shortstack - aki folyamatosan allinezett - ezúttal is betolja a zsetonját. Megadom. Mutat: AA... éljen.
Nálam Dealerben 76s emelek. A flop álom: 966. Ellenfél emel, én vissza, ő még vagy 3$-ral allin. Igen, 99 volt nála.
Az AQ-mat simán veri az A5, a QQ-mal végigjön AK-val, river persze K.
Este és délután plussz 4 beülő, éjszaka -5...
Valamit biztosan rosszul csinálok... :(
Emelek potokat, de jönnek végig, mintha kötelező lenne. És persze jön is nekik a flush, a lyuksor...
Miért kellett ez nekem???????
Világ szerencsései ellen játszani...
S amikor nyerhetnék végre egy normális potot, nos nem JJ vs ATs turn-ön allin, és igen, jön neki a szín, mert kötelező. Ráadásul másfél beülőért.
Mit vétettem? :(
Kitartás bojanika. Kemény ez a pókeres élet, én már csak tudom. Neked szerencsére van jó munkád, nagyon ne izgasd fel magad a póker miatt!
hja, tegnap Bodogon csak vesztettem reggel folyamatosan, partit nem tudtam nyerni.
Egy srác folyamatosan all-in ment teljes beülővel, mindegy mi volt nála. Kapok egy AK-t. Srác szokás szerint all-in preflop --> call
Na pont ekkor 88 volt nála és persze nekem nem jött sem A, sem K.
hja, tegnap Bodogon csak vesztettem reggel folyamatosan, partit nem tudtam nyerni.
Egy srác folyamatosan all-in ment teljes beülővel, mindegy mi volt nála. Kapok egy AK-t. Srác szokás szerint all-in preflop --> call
Na pont ekkor 88 volt nála és persze nekem nem jött sem A, sem K.
Kitartás bojanika. Kemény ez a pókeres élet, én már csak tudom. Neked szerencsére van jó munkád, nagyon ne izgasd fel magad a póker miatt!
Bár egyértelmű, hogy követek el hibákat, nem érzem úgy, hogy nagy gondok lennének a játékommal.
Szépen apránként építkezek, várok, hogy jöjjön vmi kedvező szituáció. S íme, ez történik általában:
Hand #1356011487000218: Calgary (6-Max) 11487
Seat 1: $Mr.Krabs$ (19,70 in chips)
Seat 2: piatta61 (22,25 in chips)
Seat 8: power757 (20,20 in chips)
Seat 9: RazzleDazzle (46,70 in chips)
Seat 10: bojanika (21,30 in chips)
RazzleDazzle: posts small blind $0,10
bojanika: posts big blind $0,20
piatta61: posts small blind $0,10
Dealt to bojanika [ :Jh: :9s: ]
piatta61: folds
power757: calls $0,2
RazzleDazzle: calls $0,1
bojanika: checks
*** FLOP *** [ :Ts: :Qh: :7d: ]
RazzleDazzle: bets $0,35
bojanika: calls $0,35
power757: folds
*** TURN *** [ :8d: ]
RazzleDazzle: checks
bojanika: bets $0,20
RazzleDazzle: raises to $1
bojanika: raises to $4,20
RazzleDazzle: calls $3,20
*** RIVER *** [ :8h: ]
RazzleDazzle: checks
bojanika: checks
*** SHOW DOWN ***
bojanika: shows [ :Jh: :9s: ] (Straight, Queen high)
RazzleDazzle: shows [ :Qc: :8c: ] (Full House, Eights full of Queens )
RazzleDazzle wins $9,35 with Full House, Eights full of Queens
Olcsón megúsztam. Miután a turn visszaemelésemet is megadta set-et sejtettem, tehát reméltem, hogy nem fog duplázódni a board.
Én butus... tényleg azt gondoltam, hogy nem húzza be a 4 out-jából az egyiket. Nem, valójában nem gondoltam ezt, de ettől még próbáltam helyesen megjátszani a szitut (a turn minraise-e értelemszerűen nem tartozik ide... :D)
De, így van ez: új nap, új élmények... ;)
De mekkora, h csekkelt a riveren. Félt a nagyobb fulltól? :) Vagy várta az emelésed? Okos, spóroltál vagy 4-5 dodót...
De mekkora, h csekkelt a riveren. Félt a nagyobb fulltól? :) Vagy várta az emelésed? Okos, spóroltál vagy 4-5 dodót...
A mai kedvenc játékosom az volt, aki :6h: :6c: :Kd: :9s: :Ah: boardon végigjött velem, majd a végén büszkén mutatja :Ad: :Tc: -ét. Nálam király volt...
A legszebb river:
:8s: :Kc: :6d: :Kd: boardon allin megyünk. Nálam: :Kh: :Qs: . Ellenfélnél: :Ks: :Jc: . Éljen-éljen. És a szépség a végére(river): :Jh: .
Viszont volt ma király pókerem. Nyertem is vele vagy 4$-t.
Egy AQ-mra érkező drill-t fizettek csak ki rendesen JJ-val, egyébként az érkező setjeim nem termeltek nagy bevételt.
Egy QQ-val viszon gyönyörű AA-ba futottam. Szerencsére shortstack ellen. Vagy lehet, hogy nem is szerencse, mert fullstack ellen el tudtam volna dobni.