Overcome85
2008. júl. 2. 18:20

NL20 KJs Flush

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem az egyik leosztásommal kapcsolatban!
Nincs konverterem se progim maivel berakhatnám a kezet ezért csak leírom!

Overcome85: KJs
Mindenki limpelt és én is ezt tettem gombról!A BB emelt 4BB-t!Mivel az egyik limper is adta gondoltam pozícióból én is megadom!

FLOP: Q7Q -négy szinem lett!!!Az eredeti emelő beleemelt egy fél potot amit a limper is adott ami nekem jó banki esélyt biztosított mé annak tudatában is ,h valaki esetleg Q-t rejeteget!

TURN: 9s -összejött a flush!!!Az eredeti emelő hívott egy fél potot amire a limper visszaemelt egy duplát!

Overcome85 ????

KB $14-om volt még és a pot kb $15 volt!Úgy gondoltam egy Q-t simán verek ezért nem dobhatom el a lapomat viszont fékezni se nagyon van értelme mivel riveren nem dobnám el ezért úgy döntöttem all in megyek!
Mindketten adták és egyik ellenfelem AQ-t mutatott aminek nagyon megörültem de a másik 99-et ami ugye turn-ön full-á erősödött!

Fish vagyok?Valaki esetleg máshogy játszaná!

kanrich_
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. júl. 3. 1:53

Szia,

nem írtad, hogy hány fős asztalon játszottál, pedig ez fontos lenne.

Javaslom, hogy a jövőben minél ritkábban limpelj! KJs lappal a gombról simán lehet emelni, amennyiben limpelők vannak előtted, és akár azonnal megnyerheted a partit, vagy 2 3 főre szűkítheted a flopnézők számát.

Flop: Az emelés valóban megadható, de párosodott board-on, illetve úgy, hogy valaki még jött óvatos lennék a jövőben. Simán lehet, hogy a másik megadó ászos draw-n van, vagy már most kész fullja van, vagy esetleg az lesz neki (és persze az is lehet, hogy a BB-nél QQ van).

Turn: Ellenfélfüggő, de a legtöbb játékos ellen dobnám. Nagyon erősködnek, több, mint valószínű, h verve vagy. Amennyiben a limpelő nagy fish, akinél simán lehet kisebb flush is, akkor adnám.

want2push
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. júl. 3. 2:03

Nagyjából én is kanrich véleményén vagyok. Párosodott flopon, multiway potban többnyire nem szívesen húzok színre, főleg nem, ha nincs nut húzóm. Általában túl nagy a reverse implied odds. Persze mindent megváltoztat, ha nagyon jó oddsot adnak, vagy ha az ellenfél/ellenfelek gyengék.

Overcome85
Válasz want2push kommentjére
2008. júl. 3. 10:28

Kösz srácok!
SH asztal volt és gyenge ellenfelek!:(
A Q-t jól megéreztem de 99-re nem számítottam pláne ,h volt emelés a flop-on!
Legközelebb óvatosabb leszek!

Élő ügyfélszolgálat