NL20 KJs Flush
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az egyik leosztásommal kapcsolatban!
Nincs konverterem se progim maivel berakhatnám a kezet ezért csak leírom!
Overcome85: KJs
Mindenki limpelt és én is ezt tettem gombról!A BB emelt 4BB-t!Mivel az egyik limper is adta gondoltam pozícióból én is megadom!
FLOP: Q7Q -négy szinem lett!!!Az eredeti emelő beleemelt egy fél potot amit a limper is adott ami nekem jó banki esélyt biztosított mé annak tudatában is ,h valaki esetleg Q-t rejeteget!
TURN: 9s -összejött a flush!!!Az eredeti emelő hívott egy fél potot amire a limper visszaemelt egy duplát!
Overcome85 ????
KB $14-om volt még és a pot kb $15 volt!Úgy gondoltam egy Q-t simán verek ezért nem dobhatom el a lapomat viszont fékezni se nagyon van értelme mivel riveren nem dobnám el ezért úgy döntöttem all in megyek!
Mindketten adták és egyik ellenfelem AQ-t mutatott aminek nagyon megörültem de a másik 99-et ami ugye turn-ön full-á erősödött!
Fish vagyok?Valaki esetleg máshogy játszaná!
Szia,
nem írtad, hogy hány fős asztalon játszottál, pedig ez fontos lenne.
Javaslom, hogy a jövőben minél ritkábban limpelj! KJs lappal a gombról simán lehet emelni, amennyiben limpelők vannak előtted, és akár azonnal megnyerheted a partit, vagy 2 3 főre szűkítheted a flopnézők számát.
Flop: Az emelés valóban megadható, de párosodott board-on, illetve úgy, hogy valaki még jött óvatos lennék a jövőben. Simán lehet, hogy a másik megadó ászos draw-n van, vagy már most kész fullja van, vagy esetleg az lesz neki (és persze az is lehet, hogy a BB-nél QQ van).
Turn: Ellenfélfüggő, de a legtöbb játékos ellen dobnám. Nagyon erősködnek, több, mint valószínű, h verve vagy. Amennyiben a limpelő nagy fish, akinél simán lehet kisebb flush is, akkor adnám.
Nagyjából én is kanrich véleményén vagyok. Párosodott flopon, multiway potban többnyire nem szívesen húzok színre, főleg nem, ha nincs nut húzóm. Általában túl nagy a reverse implied odds. Persze mindent megváltoztat, ha nagyon jó oddsot adnak, vagy ha az ellenfél/ellenfelek gyengék.
Kösz srácok!
SH asztal volt és gyenge ellenfelek!:(
A Q-t jól megéreztem de 99-re nem számítottam pláne ,h volt emelés a flop-on!
Legközelebb óvatosabb leszek!