NL20 KQo maniac play?
Hand #1725011493000028: Calgary (6-Max) 11493
Seat 1: HERO (27,70 in chips)
Seat 6: Mitz*** (22,60 in chips)
Seat 7: SoDa*** (45,90 in chips)
Seat 8: IGot*** (24,99 in chips)
Seat 9: Budd*** (17,40 in chips)
Seat 10: good*** (20,05 in chips)
good***: posts small blind $0,10
HERO: posts big blind $0,20
Dealt to HERO [ Qd Kc ]
Mitz***: folds
SoDa***: calls
IGot***: raises to $0,60
Budd***: calls
good***: folds
HERO: calls
SoDa***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ 5c Qc 9c ]
HERO: checks
SoDa***: checks
IGot***: bets $1,25
HERO: calls
SoDa***: folds
# # # TURN # # # [ 3h ]
HERO: checks
IGot***: bets $4
HERO: is all in 25.8500
IGot***: folds
Budd***: folds
HERO mucks
Úgy érzem ez nagyon gyenge játék volt tőlem, de a turnon úgy éreztem van még FE-m és ha meg is adnak akkor sem biztos hogy javulnom kell, plusz még van egy second flushdrawm is ugye...
Hogy kellett volna?
Már megint sikerült elírnom a topik címét, KQs helyett KQo, köszi:o :o
hujuj, ez egy érdekes húzás volt
én a floppon chr eltem volna mivel nem kéne hagyni hogy 2 emberrel menjünk tovább, valószinüleg megkéne nézni hogy van e valakinél set és hogy kinél van az esetleges A szin
nyilván a set kb visszatolja az A szin adja és így lehet játszani az oddsokkal
szóval chr flop 6.75-8 ig kb és turnon atc rátolnám
hujuj, ez egy érdekes húzás volt
én a floppon chr eltem volna mivel nem kéne hagyni hogy 2 emberrel menjünk tovább, valószinüleg megkéne nézni hogy van e valakinél set és hogy kinél van az esetleges A szin
nyilván a set kb visszatolja az A szin adja és így lehet játszani az oddsokkal
szóval chr flop 6.75-8 ig kb és turnon atc rátolnám
OESD! Ezt kérném szépen lefordítani magyarra, mert úgy állok előtte, mint ama bizonyos borjú...
Nekem a preflop játék elég weak. Most nagy szerencséd volt a floppal, de egy KQ majdnem biztos, hogy dominálva van emelt potban, én dobnám, vagy ha tréfás kedvemben vagyok raise pot (bár nem tudom nl20-on rájönnek-e, hogy satuban vannak).
A turnnél az emelést nem teljesen értem, minek az allin? Egy QJ-vel meg nem adnám, védeni a kezedet nem kell, szóval egy potnyi visszaemelés elég lehet, hagy fizessenek. Ha meg lejön a riverre a flush, akkor újraértékel.
OESD! Ezt kérném szépen lefordítani magyarra, mert úgy állok előtte, mint ama bizonyos borjú...
A flop donkbetről is lehetne szerintem tárgyalni, mert ez az egyszínű flop nagyon riasztó, nem hiszem, hogy egy QJ nál gyengébb lap itt belenyitna, még a PF emelő helyében sem, viszont a szinhúzók fizetnek, meg esetleg egy-két Qx is.
Én turn-on (is) belenyitnék, mert FD-vel nem fognak erősködni, és egy QJ-vel sem, márpedig itt mindkettő fizet valószínűleg mint a kis angyal (ha már Karácsony van :) ) Szóval kb ugynaz a helyzet mint flopon: Kevés lap mer agresszorkodni, viszont több fizet.
Nekem tetszik nagyon darklol line-ja is. Az a lényeg ebben szerintem, hogy nem szabad passzívan játszani. Ha úgy alakítjuk a partit, hogy floppon infót nyerünk, akkor a turn pushal dobatunk egy mázsa lapot, amit nem szeretnénk látni. Egyedül a kész A flush a cooler, azzal lehet nem tolja vissza floppon, de settel szinte biztosan.(Bár ott már lehet oddsot számolni, de ha belevesszük a kész A fusht is, akkor lehet C/R után dobni floppon) A lényeg ebben annyi, hogy azért tetszik jobban a C/R mert több infót kapunk vele, mint a donk-al. Ott ugye donkolunk és várjuk mi történik. Ha visszaemel nem pusholunk, de itt egy agro játékos talán nut fd-vel is visszaemel, ami ellen van egy kis előnyünk a made hand miatt. De teljesen meggyőző ZoDo érvelése is. Itt egy csomó jó megoldás van. :) Már harmadszor írom át. :D
nyert partit nem kell magyarazni Slash, ha a :Kc: nincs elirva, akkor darklol a nyero ;)