NL20 SH: 99 oop, flop 3 over, jó turn vagy inkább mégsem...
Nagyon kérdésem handem, várom a véleményeket.
Oop általában támadok, mint az már többször látható volt, ellenről nincs info, de a site - és a limit - jellemzője, h rádtolják vagy minraiselnek, ha találnak vmit, nem nagyon trükköznek. Lyuksor amúgy sima call, ezek után tehát Ax lehet nála? Vagy mivel adja ezen a flopon?
zehy posts SB $0.10.
chris77211 posts BB $0.20.
**** dealing down cards ****
Dealt to zehy [ 9d, 9h ]
cunamis folds.
mailkoning calls $0.20.
zehy: vnh
ber25164 calls $0.20.
zehy raises $1.50.
chris77211 folds.
mailkoning calls $1.40.
ber25164 folds.
**** dealing flop **** [ Th, Kd, Jc ]
zehy bets $2.80.
mailkoning calls $2.80.
**** dealing turn **** [ Qd ]
zehy ???
Nagyon kérdésem handem, várom a véleményeket.
Oop általában támadok, mint az már többször látható volt, ellenről nincs info, de a site - és a limit - jellemzője, h rádtolják vagy minraiselnek, ha találnak vmit, nem nagyon trükköznek. Lyuksor amúgy sima call, ezek után tehát Ax lehet nála? Vagy mivel adja ezen a flopon?
zehy posts SB $0.10.
chris77211 posts BB $0.20.
**** dealing down cards ****
Dealt to zehy [ 9d, 9h ]
cunamis folds.
mailkoning calls $0.20.
zehy: vnh
ber25164 calls $0.20.
zehy raises $1.50.
chris77211 folds.
mailkoning calls $1.40.
ber25164 folds.
**** dealing flop **** [ Th, Kd, Jc ]
zehy bets $2.80.
mailkoning calls $2.80.
**** dealing turn **** [ Qd ]
zehy ???
Részemről lehet check/fold.
Szerintem jól sejted, Ax lehet vagy esetleg KQ még talán a 1010-et tudnám elképzelni bár abban az esetben rádemelt volna. Talán még AQ lehet és slowplayeli a floppolt nutsorát. Innen én már csak check/fold-ra játszanék az emelés mértékétől függően.
AQ? TT?
"mailkoning calls $0.20."
Szerintem nagyon jó a preflop emelés, ilyet én is szoktam, és próbálom azzal rögtön elvinni a potot, még ennél rosszabb lapokkal is.
A flop után azonban én ilyen boardon nem cbetelnék. Persze nem írtad, hogy az ellenfél milyen VPIP-vel dolgozik, de ez a board azonban nagy eséllyel eltalálhatta, vagy ha nem is, akkor simán lehet húzólapja. Lehet, hogy butaság, de én itt ezen a ponton c/f-ot játszanék, pedig nekem is elég magas a cbet %-om.
A turn-ön így játszva szerintem c/f. Itt nincs értelme emelni, hiszen egyrészt showdown értékű lapod van, másrészt pedig nem túl valószínű, hogy az ellenfél elblöffölné az ászát.
A flop után azonban én ilyen boardon nem cbetelnék. Persze nem írtad, hogy az ellenfél milyen VPIP-vel dolgozik, de ez a board azonban nagy eséllyel eltalálhatta, vagy ha nem is, akkor simán lehet húzólapja. Lehet, hogy butaság, de én itt ezen a ponton c/f-ot játszanék, pedig nekem is elég magas a cbet %-om.
A turn-ön így játszva szerintem c/f. Itt nincs értelme emelni, hiszen egyrészt showdown értékű lapod van, másrészt pedig nem túl valószínű, hogy az ellenfél elblöffölné az ászát.
Bet, emelésre fold is jó lehet.
Miért kéne ászt feltételezni nála ezen a ponton? Szerintem sokkal valószínűbb egy QJ, JT típusú lap.
skiboy: és szerinted ha megadja, riveren check/fold?
ha megadja, riveren check/fold?