Nl20 Tt
Seat 1: HERO (37,55 in chips)
Seat 2: Capo*** (18,00 in chips)
Seat 3: Brea*** (9,95 in chips)
Seat 4: Drun*** (19,15 in chips)
Seat 5: +SAV*** (15,95 in chips)
Seat 6: poke*** (9,20 in chips)
poke***: posts small blind $0,10
HERO: posts big blind $0,20
Dealt to HERO[ Ts Th ]
Capo***: folds
Brea***: folds
Drun***: folds
+SAV***: raises to $0,70
poke***: folds
HERO: raises to $2,20
+SAV***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ 6h 3s 5c ]
HERO: bets $2,80
+SAV***: raises to $6,45
HERO: raises to $21,05
+SAV***: folds
HERO: returns uncalled bet $14,60
Kérdésem:
Lehet e ezt dobni flopon? Sztem 2 magas lappal és kisebb pocketekkel is ezt csinálhatja, igaz sztem pot commited volt a stackje miatt, csodálkoztam, hogy nem callozta be az emelésem. Kell e ilyenkor a magasabb pártól félni, vagy ezen a flopon tönkre kell menni ilyen helyzetben a tízesekkel?
reálisan csak a JJ ver, az ellen pedig itt lehet bukni. valszeg két magas lapja volt 66-TT-vel callol ekkora stackkel. jól játszottad meg, tetszik a preflop reraised mérete!
Az emelése gyengeségről árulkodik, nézd meg a 2,8-ra éppenhogycsak nem minrase-zel válaszolt. Általában egy erős lap (mondjuk QQ+) itt egészségesebbet emelt volna. Ennek megfelelően szerintem jó volt a move, nagyobb emelés esetén viszont szerintem ezt dobni kell.
az en izlesemnek ez mar sok, gyakran a JJ-et sem szeretem igy jatszani, QQ-ba viszont inkabb beletorodom... Kint lehet kisebb par is (szet), nagyobb par is (bizonyos ellenfeleknel ket par, vagy draw), utana meg a fejed vered a falba... Az tuti, ha megadja, nagy favorit nem lehetsz...