NL20 wt
1.)
iPoker No-Limit Hold'em, $0.20 BB (4 handed) - iPoker Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Button ($21.73)
Hero (SB) ($21.45)
BB ($22.47)
UTG ($33.77)
Preflop: Hero is SB with 10, 10
UTG raises $0.80, 1 fold, Hero raises $2.60, 1 fold, UTG calls $1.80
Flop: ($5.40) A, 3, 4 (2 players)
Hero checks, UTG bets $3.40, Hero folds
Total pot: $5.40 | Rake: $0.27
2.)
iPoker No-Limit Hold'em, $0.20 BB (6 handed) - iPoker Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Button ($14.28)
SB ($63.21)
BB ($37.73)
UTG ($22.11)
Hero (MP) ($20)
CO ($6.60)
Preflop: Hero is MP with J, J
1 fold, Hero raises $0.80, 2 folds, SB calls $0.70, 1 fold
Flop: ($1.80) 6, 5, 10 (2 players)
SB checks, Hero bets $1.20, SB raises $2.70, Hero folds
Total pot: $4.20 | Rake: $0.21
Kérdés, mi a jó játék az egyes utcákon?
Én egyik esetben sem látom, hogy
a) ki vagy Te, vagyis ki a Hero
b) milyen lapod van.
Javaslom egyébként a "6:club:" helyett kártyajelek használatát, amit a részletes hozzászólások alatt érhetsz el (ha nincs ilyen akkor külön be lehet állítani!) Szerintem több választ is kapsz, amennyiben jobban átlátható a HH.
Nálam látszik minden.
1. Sztem mehet a cbet, s ha azt:
a) adja, akkor a tovább nem erőltetném a partit.
b) visszaemel, akkor fold.
2. Sztem nem kell megijedni a c/r-től. Én ezt itt még biztosan nem dobom el, hacsak nincs vmi infóm az ellenről. Tehát call és megnézem, hogy mit csinál a többi utcán. Ha továbbra is erőt mutat, akkor dobás, egyébként pedig igyekeznék a lehető legolcsóbban eljutni sd-ig.
1, Én is cbeteltem volna a Pf reraiset, ilyenkor elvileg egy magas PP-t, vagy AK, AQ-t jelentünk be, lehet nem A-al emelt, és ha az is van nála eldobhatja, gondolván, hogy jobb a kickerünk.
2, Én adnám, vagy visszaemelnék. Sztem az ellen két overcardra tesz téged, és lehet csak bepróbálkozik a Tp-jával. F-on visszaemelés ált.ban Tp, esetleg 2pár, monstert az lassítaná, de itt el akar egyből zavarni, ami jó jel.
monstert az lassítaná, de itt el akar egyből zavarni, ami jó jel.