Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Slash
2008. dec. 19. 21:20

Nl20sh Kk

Seat 1: HERO (21,75 in chips)
Seat 2: tso9*** (12,90 in chips)
Seat 3: swee*** (19,75 in chips)
Seat 4: VodP*** (21,37 in chips)
Seat 5: bauw*** (8,41 in chips)
Seat 6: Roof*** (18,65 in chips)
HERO: posts small blind $0,10
tso9***: posts big blind $0,20
Dealt to HERO [ Kd Kh ]
swee***: folds
VodP***: folds
bauw***: calls
Roof***: raises to $0,90
HERO: raises to $3

tso9***: folds
bauw***: folds
Roof***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ Ad As 3c ]
HERO: bets $4
Roof***: calls
# # # TURN # # # [ 9d ]

HERO: ???

Csak ma kb 4-5 ilyen szitum volt, csak más más overpárokkal, eléggé tanácstalan voltam. Mit tennétek?

Godmode
Válasz Slash kommentjére
2008. dec. 30. 4:09

ha read lenne, sokat szamitana... szerintem 2nd barrell es megyunk a handdel, de az is jo, ha megprobalod vegig checkelni, aztan inkabb megadsz riveren egy 1/2 potot es olcsobban meguszod...

kanrich_
Válasz Godmode kommentjére
2008. dec. 30. 11:51

Nem tudom, én ezt nem erőltetném tovább, mert mégiscsak preflop 3 betelt kassza és mégiscsak jó eséllyel van nála ász, azt pedig NL20-on már nem fogja eldobni függetlenül a kickertől.

A turn nálam c/f, persze ez függ attól is, hogy mennyit emel Roof a turn-ön.

andree
Válasz Godmode kommentjére
2008. dec. 30. 12:00

ha read lenne, sokat szamitana... szerintem 2nd barrell es megyunk a handdel, de az is jo, ha megprobalod vegig checkelni, aztan inkabb megadsz riveren egy 1/2 potot es olcsobban meguszod...

Ezt nem értem. Ha belenyit akkor jó eséllyel verve vagyunk, fölösleges olyan lineon lejátszani, ahol csak adjuk a pénzt az ellenfélnek, de nem nyerünk semmit a rosszabb kezektől. Read alapján bet/call, bet/shove riveren vagy c/f. C/C-ra nem játszanám. Ha olyan a srác, hogy 88-QQ-val itt kifizet akkor hajrá, kár az A-tól parázni, ha a range csak kis százalékát jelenti. Ellenben szerintem ezekkel a lapokkal nem nyit ha checkelünk. Így bet a max vaule-ért, vagy check a biztonságért + akkor már riveren is C/F.

ZoDo
Válasz andree kommentjére
2008. dec. 30. 12:51

Read alapján bet/call, bet/shove riveren vagy c/f.

Ezt nem értem. Milyen read alapján lehet így játszani? Fejtsd ki ezt egy kicsit légyszi!

andree
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 30. 17:07

Ezt nem értem. Milyen read alapján lehet így játszani? Fejtsd ki ezt egy kicsit légyszi!

Nekem van egy pár olyan ellenfél akin van olyan note, vagy egyszerűen emlékszek arra a hülyeségére, hogy nem dob ilyenkor pocketet, mert nem hiszi el az A-t. Nyilván cs fishekről van szó. Persze ez a játékosok kisebb hányada, amúgy C/F. Változatlanul tartom azt, hogy a C/C-al csak jobb lapot fizetünk ki. Szerintem nem kapunk el elég gyakran valami idétlen blöfföt ahhoz, hogy nyereséges legyen.

ZoDo
Válasz andree kommentjére
2008. dec. 30. 18:58

Nekem van egy pár olyan ellenfél akin van olyan note, vagy egyszerűen emlékszek arra a hülyeségére, hogy nem dob ilyenkor pocketet, mert nem hiszi el az A-t. Nyilván cs fishekről van szó. Persze ez a játékosok kisebb hányada, amúgy C/F. Változatlanul tartom azt, hogy a C/C-al csak jobb lapot fizetünk ki. Szerintem nem kapunk el elég gyakran valami idétlen blöfföt ahhoz, hogy nyereséges legyen.

ok, ebben a speciális esetben érthető. Köszi

Élő ügyfélszolgálat