NL25 2 parti
Hello!
2 rossz partim tegnap, érdekelne a véleményetek más megjátszásról, esetleg mit rontottam el.
1. Szerintem egyszerű cooler...
Az ellen 13/9/1 53 hand alapján
Poker Hand History Posting & Sharing Database
Az ellennél KK volt:(
2.Így utólag visszagondolva lehet nem dobnám el...
Az ellenfél 45/12/1 68 hand alapján
Poker Hand History Posting & Sharing Database
Köszönettel várok minden hozzászólást!
Üdv
Szerintem az ász párt butaság volt dobni!A hívásaid nem mutattak nagy lapot nálad,nála szerintem dáma lehetett valami jobb kickerrel.Én turnon toltam volna egy nagyobbat,így szinte semmi infód nem volt a lapjáról.
Szerintem úgy gondolta,nálad AK vagy kis pár lehet,esetleg JJ.
Én ezt nem dobtam volna.
1. Én inkább dobom a pocketeket, ha rámemelnek. Nem jó az implied odds, mert elölről ritkán tudom kifizettetni a szetet. Vagy tévedek? (régebben NL10-en adtam a visszaemelést, de nem tudom PT-ben megnézni az eredményt :()
Amúgy meg cooler volt.
2. Tipikus parti, nehéz eset nekem is az ilyen. Próbálok egy c/c-t játszani riveren, mint te, de akkorát beemel, hogy lehetetlen megadni. És bizony ez csak a legritkább esetben blöff(mert már jópárszor kiderítettem:(). (Itt csak az idegesít, hogy flössel, terccel minek emel be ekkorát!)
Szerintem bet félpot vagy c/f. (c/c -EV, azt mondom! Le is szokok róla nagy potoknál.)
Szóljatok, ha tévedek!
1. zsjozseffel értek egyet, oop kis párt egy ember ellen dobni kell
2. Itt riveren szerintem érdemes egy kisebbet (4$) belehívni, ezt sok rosszabb lap is megadja, nem próbálnak kiblöffölni, és ha visszaemelnek, biztos, hogy jobb lapjuk van.
Szerintem az ász párt butaság volt dobni!A hívásaid nem mutattak nagy lapot nálad,nála szerintem dáma lehetett valami jobb kickerrel.Én turnon toltam volna egy nagyobbat,így szinte semmi infód nem volt a lapjáról.
Szerintem úgy gondolta,nálad AK vagy kis pár lehet,esetleg JJ.
Én ezt nem dobtam volna.