NL25: 200BB deep - AA
Ezt hogyan játszanátok meg?
Ellenfél nagyon passzív, postflop af 0.7
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (5 handed)
Hand History converter Courtesy of PokerZion.com
saw flop|saw showdown
BB ($12.85)
Hero ($65.90)
MP ($25)
Button ($50.20)
SB ($11.45)
Preflop: Hero is UTG with [As], [Ad].
Hero raises to $1, 1 fold, Button calls $1, 2 folds.
Flop: ($2.35) [8d], [Kd], [4c] (2 players)
Hero bets $1.7, Button raises to $5, Hero raises to $15, Button calls $10.
Turn: ($32.35) [8c] (2 players)
Hero checks, Button checks.
River: ($32.35) [4d] (2 players)
Hero checks, Button bets $5.25, Hero calls $5.25.
Final Pot: $42.85
Results in white below:
Hero has As Ad (two pair, aces and eights).
Button has Kc 8h (full house, eights full of kings).
Outcome: Button wins $42.85.
Szerinte ez tökéletes megjátszás bár én turnön lehet visszavágtam volna az all int vagy csal legalábbis nagyobbat emelek.
Szerinte ez tökéletes megjátszás bár én turnön lehet visszavágtam volna az all int vagy csal legalábbis nagyobbat emelek.
Flopon mindenképp visszaemelnék, ez biztos!
Szerintem is jó a megjátszás
A flopon max call, nem emeltem volna vissza.
A riveren ennyiért már dobhatatlan!
Szerintem jól játszottad. Esetleg flop call, és turn check/raise all-in.
Nálam a flop többnyire call, néha reraise. Mindkét esetben kíváncsian várva mit csinál az ellenfél a turn-ön, annak fényében újraértékelve a szituációt.
Kezdem azt gondolni, h ultra nitt vagyok, de szerintem a flop visszaemelés rémes. Stackéért kéne játszani az AA-t 200bb deepen egy iszonyú passzív srác ellem ennyire száraz asztalon?
Nálam a flop call, és valószínűleg még egy call a turnön vagy a riveren, két emelést viszont nem adnék meg.
Nálam a flop többnyire call, néha reraise. Mindkét esetben kíváncsian várva mit csinál az ellenfél a turn-ön, annak fényében újraértékelve a szituációt.
Kezdem azt gondolni, h ultra nitt vagyok, de szerintem a flop visszaemelés rémes. Stackéért kéne játszani az AA-t 200bb deepen egy iszonyú passzív srác ellem ennyire száraz asztalon?
Nálam a flop call, és valószínűleg még egy call a turnön vagy a riveren, két emelést viszont nem adnék meg.