nl25 3handed range felépítése
$0.10/$0.25 Zoom No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG NBBWQQ ($29.26) 117bb
UTG+1 MariusMoga ($46.35) 185bb
CO Lm_mJ ($23.69) 95bb
BTN cQ^.^Q ($15.44) 62bb
SB alexrain600 ($28.16) 113bb
BB Hi5DLR ($48.06) 192bb
Pre-Flop: ($0.35, 6 players) Hi5DLR is BB :8c: :7c:
3 folds, cQ^.^Q raises to $0.50, alexrain600 calls $0.40, Hi5DLR calls $0.25
Flop: :5d: :jh: :9h: ($1.50, 3 players)
alexrain600 checks
Sziasztok!
Ellenfelekről: BUTTON vesztő midstacker (5400 hand)
még régi mine-olt data, mert FR statjai vannak és még nem lehetne ennyi infóm róla.
13/10/4.5, csak hogy lássátok miféle. BU RFI 41.
Flop cbet 69 (IP ez 75). Fold cbet to raise single r pot 67%-ot mutat a HUD, de belekattintva csak 56 (??).
Turn cbet 37, river cbet 42.
Aggr % - 40/36/20
WTSD 25 W$SD 53 WWSF 37
SB: 24/17/6.3 (119)
semmi különös eddig.
Hero:
20/17/4.8
overall 5% sq.(ez nagyon kevés?)
agg% 48/36/22
fto cbet utcánként 47/32/42 flop c/r 13, flop donk 10
1. Mivel fog BU cbetelni?
41% RFI összes szín és 8 outos sorhúzójával, jobb gutshotokkal, 2over+backdoorfd, A5,K5,Q5 ahol a broadway lap kőr, TT + ami ennél erősebb és talán jobb 9x de lehet, hogy ezeket visszacheckeli, mert fél, hogy sok c/r-t kap.
2.Milyen lapokkal check/calloljunk - check/raiseljünk?
J9o(?), J9s, 55 kívül nincs value hand amivel van jogosultsága a c/r-nek, tehát olyan nagyon sok mindent nem is blöffölhetünk. Ez ki is merül a félblöffökben. OESD-t, párokat lehet megadni szerintem.
Fontos itt, hogy legyen balanszált donk range? Ha valamelyikük fish lenne, akkor Jx+, erős húzókkal játszanék így. Ez most túl face up lenne emiatt check-kel kéne kezdeni sokszor gondolom.
Kérdés még:
pl. egy :Ah::2h: itt check/raise/stackoff?
Preflop callolnátok 98o,J9o jellegű handeket?
Topik indítónak ennyit szántam. GL!
ebben a spotban, btn fold to 3betjetjet meglesnem, mert ha ilyen 67+ akkor itt instant cash miatt sqzelnem. sb nek nem lesz eros ez a sb cc range valoszinuleg QJ QK QT JT A7-AT kicsi pocketek ezek kozul az osszeset eldobalja. ( ha mar igy komolyabban belemaszunk a handbe ez az sb cc egy nagyon kihasznalhato leak es eleg sok regnek van ez a leakje)
5% sqz jonak tunik, nem kell nagyon tulaggrozni es atfordulni aggromonkeyba.
hogy itt mivel fog cbettelni. amivel szerintem 3way potban kellene, figyelembe veve h ez a J95s flop azert erosen teliberugja SB es BB rangeet altalaban, ezert TT 99 55 T9 Tx eros combodrawk, K es A magas FDvel. OE-t cbettelni szerintem nem mindig kell ilyen spotban.
c/raisenel mindenkeppen mindig figyelembe vennem a preflop agresszor flop cb ip/oop es flopcb/fold statjat. es ha ilyen 65+ azert elegge lazan lehet bluffbol c/raiselgetni de ehhez azert magy minta kell. Alapvetoen itt elegge fontos h ok mit lathatnak rolad. alapvetoen eros FD-t es combot drawkat setteket c/raiselnek. Ha sb callolna a cbetet akkor viszont az eros FD-kel lehet itt overcallolni is, de sb callnal JJ,99 rt is c/raiselnem. Tul sok fos kartya eshet a turnon amin eq-t vesztunk.
:Ah: :2h: amennyiben c/raiseled easy stack off 62bb-s preflop stack ellen.
viszont ha villain is annyit cbetel, mint amit írtál akkor nekünk easy fold minden naked 9x.
Ezt sokan felismerik, hogy sok c/r-t fognak kapni, de blöff3betelni kevesen szoktak. Ez azért van, mert nem fog működni, vagy mert nem merik meglépni? Ha cbetelnénk A9,K9 -ekkel (A5 ugyanez a kategória) főleg ha van nut, 2ndnut FD-re blokker bennük nekem jobbnak tűnik a bet/3bet line, mint az xb.
OESD pedig pont az a lap, amivel azt hittem, hogy simán játszhat bet/callt cbettor.
viszont ha villain is annyit cbetel, mint amit írtál akkor nekünk easy fold minden naked 9x.
Ezt sokan felismerik, hogy sok c/r-t fognak kapni, de blöff3betelni kevesen szoktak. Ez azért van, mert nem fog működni, vagy mert nem merik meglépni?
OESD pedig pont az a lap, amivel azt hittem, hogy simán játszhat bet/callt cbettor.
Ahogy írtad is, c/r után feladogatják turn-ön. + ha esik az pl. szett ellen elég jó. Ha harmadik szín jön akkor meg simán lehet dobni betre.
- Pre sqz. És máris nem 5%-os lesz overall. Mi amúgy itt a sqz ranged?
1, Cbetelni aligha fog ennyi mindennel, mint amit leírtál. A vakok coldcall range-ét nagyon eltalálta ez a flop.
2, Nem ch/r-elnék itt félblöffből 2 ellenfél ellen, eleve ha BTN cbetel, akkor nem biztos, h eleget fog dobni utána.
- 98o meg hasonló handekkel nem calloznék természetesen.
- A2s-el szintén nem.
{99+, AJs+, KQs, AJo+, KQo} Ha sokat dobnak akkor meg hozzáveszek olyan lapokat mint Q8s amiknek van valami játszhatósága de callolni nem szeretnék. Ha nagyon sokat akkor meg Ax-ek és check/fold legtöbb board, kivéve ha valami equityt floppoltam.
A nem c/r-elnél a félblöffökkel részt úgy érted, hogy inkább leadelsz vagy check/call?
Inkább lead, vagy feladom. Ch/c-t biztosan nem játszanék.