Nem tudom hogy fullring vagy 6max-ot játszik-e Hero, de ha főleg 6max, akkor kezdésnek a Top által javasoltnál sokkal szélesebb körű változtatásokat javasolnék ;)
Nem tudom hogy fullring vagy 6max-ot játszik-e Hero, de ha főleg 6max, akkor kezdésnek a Top által javasoltnál sokkal szélesebb körű változtatásokat javasolnék ;)
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy Hero egyelőre vesztő legalábbis a posztolt képek alapján. Tehát a szélesebb induló még önmagában nem fog segíteni, sőt sokkal több handben lesz érdekelt így lehet kontraproduktív is. Persze manapság már ennyire feszes indulóval nehéz érvényesülni de ha jó koncepciók mentén halad akkor micro téten lehet vele nyerni szerintem.
Én azt tanácsolnám, hogy menjenek tovább a handek posztolásai és egyre több dolog fog előkerülni ezáltal, amin lehetne változtatni. Hogy mivel kell szélesíteni a rangeken és főként hogy miért az is lehet egy kiindulópont ;)
Nem bunkósságból kérdezem, de mi a terved a pókerrel?
Azért kérdezem, mert ez a mennyiség nagyon a hobbi felé mutatja az irányt!
Szerintem ez 6max, mert az EP handszám kevesebb, mint a többi.
Én is a fokozatosság híve vagyok.
Találtam egy régebbi egyszerű, feszes induló táblát (19/17 körüli lehet).
Először idáig lazítanék, aztán ha ez rögzült, lehet továbblépni.
https://poker-akademia.com/files/53/53802.jpg
Itt en flopon check raiselek. Turn játék a te vonaladon check raise all in. Abban gondolkodj h egy setnek mindig equityje van szinte, amellett h nagyon védeni is kell.
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy Hero egyelőre vesztő legalábbis a posztolt képek alapján. Tehát a szélesebb induló még önmagában nem fog segíteni, sőt sokkal több handben lesz érdekelt így lehet kontraproduktív is. Persze manapság már ennyire feszes indulóval nehéz érvényesülni de ha jó koncepciók mentén halad akkor micro téten lehet vele nyerni szerintem.
Én azt tanácsolnám, hogy menjenek tovább a handek posztolásai és egyre több dolog fog előkerülni ezáltal, amin lehetne változtatni. Hogy mivel kell szélesíteni a rangeken és főként hogy miért az is lehet egy kiindulópont ;)
Nem bunkósságból kérdezem, de mi a terved a pókerrel?
Azért kérdezem, mert ez a mennyiség nagyon a hobbi felé mutatja az irányt!
Szerintem ez 6max, mert az EP handszám kevesebb, mint a többi.
Találtam egy régebbi egyszerű, feszes induló táblát (19/17 körüli lehet).
https://poker-akademia.com/files/53/53802.jpg