Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL25 6max nutflushdraw + gutshut straight

FairName
Válasz peterpanic kommentjére
2008. júl. 21. 16:31

szerintem TAG ellen pont ezért van több fold equityd a sima reraisel... nem fogja egyből levágni a combodrawt, és callolni bármilyen párral, hanem lehet hogy elgondolkodik egy kicsit...

Sztem is énis a rrt mondanám de egy kevésbé tapasztalt játékost viszont megijeszt az allin és azért nl25 még talán van egypár ilyen player egy regulár TAG ellen mindenképp rr sztem ugyanakkora az FE mind2 move esetében

makkkiraly
Válasz audiosultan kommentjére
2008. júl. 21. 18:11

ne haragudj, nem akartalak megbántanik, szó sincs arról, hogy mocskolod a fórumot! csak néha azt érzem, hogy itt számomra teljesen idegen szemszögből áll hozzá a pókerhez mindenki ezen a pókerakadémia oldalon. persze nyilván a közösség többsége nálam jóval tapasztaltabb játékos, de néha már úgy érzem, hogy mindent annyira túlanalizáltok. szerintem ez egy elég nyilvánvaló szituáció volt ez a hand. bocs mégegyszer a hangvételért, és hát nyilván azért van a fórum, hogy ilyesmikről beszéljünk. csak néha úgy érzem, hogy túlzás már az egész annyira, hogy nem igaz. a játéknak a lelkét öli meg ez a sok analizálás. szerintem nem ez a profi póker, hogy mindenki betéve tudja a matematikát. érezni kell és kész. na bocs, most mindenki utálni fog:)

Nincs semmi gond. Megnyílvánulásom csak pillanatnyi TILT volt:) mert épp minap olvastam valamelyik blogban, hogy a fórumon sajnos egyre keveseb a leosztások elemzése és egyre több az ilyen csacsogós fórum. Holott ami leginkább segíti a közösséget azok ezek lennének. Gondoltam hozzájárulok én is ezzel a számomra kérdéses hand-el. Csak megadni nem akartam az emelést emelni meg nem tudtam mennyit kellene.
A vége amúgy mint ahogy azt korábban is írtam az lett, hogy megadtam és három királyt mutatott. Én nem javultam sajnos.

bsz
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. júl. 21. 19:39

Olcsóbb lett volna preflop dobni a 4-betjére...
De ha már így alakult, akkor két lehetőséged van aszerint, hogy mit szeretnél:
- ha vállalod az all-int, akkor reraise 12-15-ig
- ha nem vállalod, akkor lehet call, majd a turnön dobni kell egy méretes hívásra, vagy miniraise egy esetleges szabadlapért a turnön, és most fold (ha igaz, még AK ellen sincs 50%-od, nem beszélve setről, sorról)
Nem kell minden 45%-os combo draw-val all-inig menni...

makkkiraly
Válasz bsz kommentjére
2008. júl. 21. 20:17

Olcsóbb lett volna preflop dobni a 4-betjére...
De ha már így alakult, akkor két lehetőséged van aszerint, hogy mit szeretnél:
- ha vállalod az all-int, akkor reraise 12-15-ig
- ha nem vállalod, akkor lehet call, majd a turnön dobni kell egy méretes hívásra, vagy miniraise egy esetleges szabadlapért a turnön, és most fold (ha igaz, még AK ellen sincs 50%-od, nem beszélve setről, sorról)
Nem kell minden 45%-os combo draw-val all-inig menni...

Preflop 4bet? Valamit elnézhettél:) Amúgy igen az emelésem lehet rossz volt de úgy döntöttem olcsón akarom megtudni, hogy van-e lapja vagy sincs. Ha nincs úgyis dob ha meg van vagy megad vagy rámtolja. Rámtolta. Megadtam. Vesztettem:)
De ha nem mész all-in egy combo draw-val akkor mivel? Csak a nuts? Arra várni nem tudom mennyire érdemes...

Élő ügyfélszolgálat