szerintem TAG ellen pont ezért van több fold equityd a sima reraisel... nem fogja egyből levágni a combodrawt, és callolni bármilyen párral, hanem lehet hogy elgondolkodik egy kicsit...
ne haragudj, nem akartalak megbántanik, szó sincs arról, hogy mocskolod a fórumot! csak néha azt érzem, hogy itt számomra teljesen idegen szemszögből áll hozzá a pókerhez mindenki ezen a pókerakadémia oldalon. persze nyilván a közösség többsége nálam jóval tapasztaltabb játékos, de néha már úgy érzem, hogy mindent annyira túlanalizáltok. szerintem ez egy elég nyilvánvaló szituáció volt ez a hand. bocs mégegyszer a hangvételért, és hát nyilván azért van a fórum, hogy ilyesmikről beszéljünk. csak néha úgy érzem, hogy túlzás már az egész annyira, hogy nem igaz. a játéknak a lelkét öli meg ez a sok analizálás. szerintem nem ez a profi póker, hogy mindenki betéve tudja a matematikát. érezni kell és kész. na bocs, most mindenki utálni fog:)
Olcsóbb lett volna preflop dobni a 4-betjére...
De ha már így alakult, akkor két lehetőséged van aszerint, hogy mit szeretnél:
- ha vállalod az all-int, akkor reraise 12-15-ig
- ha nem vállalod, akkor lehet call, majd a turnön dobni kell egy méretes hívásra, vagy miniraise egy esetleges szabadlapért a turnön, és most fold (ha igaz, még AK ellen sincs 50%-od, nem beszélve setről, sorról)
Nem kell minden 45%-os combo draw-val all-inig menni...
Olcsóbb lett volna preflop dobni a 4-betjére...
De ha már így alakult, akkor két lehetőséged van aszerint, hogy mit szeretnél:
- ha vállalod az all-int, akkor reraise 12-15-ig
- ha nem vállalod, akkor lehet call, majd a turnön dobni kell egy méretes hívásra, vagy miniraise egy esetleges szabadlapért a turnön, és most fold (ha igaz, még AK ellen sincs 50%-od, nem beszélve setről, sorról)
Nem kell minden 45%-os combo draw-val all-inig menni...