NL25 6max. QQ D-ben regular 3-betel
Nem teszem be az egész partit, az ellen egy jobb játékos ezen a szinten 17/10/6.5-ös a statja majdnem 500 hand alapján.
BossMedia Game #1001754136: Table TH Mini 154 - $0.12/$0.25 - No Limit Hold'em - 20:05:39 - 2008/03/18
Seat 1: Sprijoull ($39.07)
Seat 2: LeStat91 ($10.70)
Seat 3: nagyrapi1 ($44.63)
Seat 4: gondorf ($24.02)
Seat 5: easytokill ($24.38)
easytokill posts the big blind of $0.25
gondorf posts the small blind of $0.12
nagyrapi1 is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to nagyrapi1 [Qc Qh]
Sprijoull folds
LeStat91 folds
nagyrapi1 raises $1.00
gondorf folds
easytokill raises $3.12
nagyrapi1 ??? Ez itt az első kérdéses pont..én úgy gondolkoztam hogy ha 4-betelem,akkor eldob mindent aminél most jobb vagyok, és valszeg callol AA, KK-val is, floppon akkor viszont már nem nagyon dobhatom, így pedig benn tartom a nálam gyengébb lapokkal is, és a flop függvényében pozícióból játszhatok tovább...
nagyrapi1 calls $3.12
*** FLOP *** [4d 6s 3s]
easytokill bets $3.18
nagyrapi1 ????
Vélemények?
Vélemények?
jó a rr 10-ig sztem is, ha rádtolja easy fold. a kulcs itt a jobb playán lehet, aki képes felfogni, h van lapod, ha pedig ezek után is allin megy, hát tuti verve vagy. Habár erre meg egyszer azt mondta egy nagyrabecsült bp-i regular, h nem feltétlenül rossz ezt még allin után sem megadni, mert bár lehet, h most verve vagy, de a további játékotokra hatással lesz ez a call, mivel látja, h nem engeded el a lapjaidat könnyen, így esetleg a későbbiekben hasonló szituban nem próbál majd kiblöffölni egy AK-val pl. Ez egyébként élő játékra vonatkozott, de ha sokat játszotok együtt itt akkor lehet ennek itt is értelme.
Két esetet látok, ahogyan én játszanám:
a) Bet 4-4,5 a flopon, ha visszaemel akkor fold. Ekkor valószínűleg jobb lapja van.
b) Check/raise, itt 9-ig emelnék vissza, és talán még el tudnám dobni, ha all-in hív, mert akkor elvileg tényleg szinte biztosan ver. Megjegyzem, sztem már itt is nagyon határeset a dobás.
a)-t választanám akkor, ha az ellenfél 3 bet range-et szűknek ítélném meg, b)-t pedig akkor, ha tágnak (AK, AQ, TT is simán belefér)
Két esetet látok, ahogyan én játszanám:
a) Bet 4-4,5 a flopon, ha visszaemel akkor fold. Ekkor valószínűleg jobb lapja van.
b) Check/raise, itt 9-ig emelnék vissza, és talán még el tudnám dobni, ha all-in hív, mert akkor elvileg tényleg szinte biztosan ver. Megjegyzem, sztem már itt is nagyon határeset a dobás.
a)-t választanám akkor, ha az ellenfél 3 bet range-et szűknek ítélném meg, b)-t pedig akkor, ha tágnak (AK, AQ, TT is simán belefér)
Ezt nem igazán értem.Pozícióban volt a flopon, így nem tud sem 4.5-ig emelni sem check-raiselni.
Viszont ezen a flopon ezek után tutira nem dobnám el a lapot akkor sem, ha az ellenfél all-in hív.