NL25€ FR - Két pár turnön, szín riveren
Hand History Posting and Rakeback
Ellenfelemről nincs adat.
UTG limp. Riverre megérkezett a 3. szín. Ellenfelem játéka pontosan illett egy drawra. Akár egy slowplayelt setbe is futhattam. Overbet riveren. Bevállaljam?
Ellenfelem játéka pontosan illett egy drawra.
Valóban illik az ellenfél játékára a színdraw, de egyáltalán nem lennék meglepve akkor sem, ha pusztán blöff lenne. Sőt, én inkább a blöfföt tartom valószínűnek. Ugyanakor nálam ez sima dobás, jóval többet kellene megadni, mint amennyi a potban van, rendkívül rossz oddsot kaptunk.
Valóban illik az ellenfél játékára a színdraw, de egyáltalán nem lennék meglepve akkor sem, ha pusztán blöff lenne. Sőt, én inkább a blöfföt tartom valószínűnek. Ugyanakor nálam ez sima dobás, jóval többet kellene megadni, mint amennyi a potban van, rendkívül rossz oddsot kaptunk.
Ismét azzal kezdeném, hogy ez a BOSS. A regular értelmes játékosok már ismerik egymást. Azok, akik újak, 99%-ban csak fishek.
Észrevettétek, hogy az ellenfelem UTG postolta a nagyvakot? Ráadásul nem full stackel ült be? Ez MINDENT elmond az ellenfélről.
Kis nyitás = valuebet
Nagy nyitás = blöff
Szinte kizártam, hogy flössel ekkorát belenyisson, ez nem szokás itt, csak amikor dobatni akar. Egyszerűen az a tudat, hogy az ellenfelem rossz játékos arra sarkall, hogy az erős kezeimet ne dobjam el.
Ez a leosztás amúgy nagyon emlékeztet egy élő játékra is, ahol nyilvánvaló soresély volt riveren a boardon, és én check után kaptam egy allint. Nem dobtam el a két párom, és jól tettem, semmilye nem volt, mint ahogy itt sem.
Hand History Posting and Rakeback