naggeri
2008. máj. 29. 14:50

NL25 99 3bet partiban

Előzményként annyit, hogy nagyon agresszív voltam végig az asztalnál. Egyedül tysker_ aki jól játszott, és lapokon kívül embereket is megjátszott. Kekks-el több asztalon is játszottam, szóval elképzelhető hogy itt már megpróbált reagálni az állandó agresszióra.

Total number of players : 6
Seat 1: ÉN( $44.97 USD )
Seat 2: mpoufos69 ( $22.59 USD )
Seat 3: keksss ( $25 USD )
Seat 6: tysker_ ( $60.01 USD )
Seat 4: NyX00 ( $27.76 USD )
Seat 5: DBellyBustee ( $25.35 USD )
mpoufos69 posts small blind [$0.10 USD].
keksss posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to én[ 9s 9c ]
NyX00 folds
DBellyBustee folds
tysker_ folds
én raises [$1 USD]
mpoufos69 calls [$0.90 USD]
keksss raises [$3.75 USD]
én calls [$3 USD]
mpoufos69 calls [$3 USD]
** Dealing Flop ** [ 5s, 6s, Th ]
mpoufos69 checks
keksss checks
én checks
** Dealing Turn ** [ 5h ]
mpoufos69 checks
keksss checks
én ?

ki mit tett volna a turn-ön?

Parti folyt köv.

Bajnok
Válasz naggeri kommentjére
2008. máj. 29. 15:00

Bet 6-7 kb

Zehy
2008. máj. 29. 15:02

én ?

ki mit tett volna a turn-ön?

Parti folyt köv.

Nem tudom mit lehetne 2x elcsekkelni ami jobb nálad. Valuebet 2/3 pot vagy csekk és indifferens riveren call a bluffjét amit AJ+-ra elenged.

naggeri
Válasz Zehy kommentjére
2008. máj. 29. 15:11

én bets [$8 USD]
mpoufos69 folds
keksss is all-In [$21 USD]
én ?

zoltanh
2008. máj. 29. 15:18

én bets [$8 USD]
mpoufos69 folds
keksss is all-In [$21 USD]
én ?

Itt vagy nut közeli lapja van vagy téged akar lejátszani! Mert nem hiszi el a betedet turn. Minden magas párt kizárok nála, mert ha flop nem is hív bele, turn megtette volna. TT van nála vagy csak blöfföl. Én magamat ismerve calloztam volna.

Bajnok
2008. máj. 29. 15:26

Ha előre gondolkodsz és belehivsz(ha tudod hogy ha all int hiv akkor callolsz)akkor persze call mert 3:1hez lett oddsod.
A gond ezzel az hogy turnon a c/r általában elég nagy erőt mutat ugyhogy ellehet dobni sztem én el is dobnám.Mivel már elég sokminden elver,rosszabb lap kevés van,drawal meg turnon általában nem szoktak c/relni általában.

chbowl
Válasz zoltanh kommentjére
2008. máj. 29. 15:31

Miután az ellenfél játéka távolról sem konzekvens, ezért call. Nehéz elhinni, hogy fölé párját, esetleg szetjét kétszer elcsekkeli. Bár hozzátenném, hogy ezen a szinten sokszor találkozni olyannal, hogy gyenge játékosok agyonslowplayelik az ász vagy király párjukat. Ugyanakkor ha jól számolom, 40-es potba kell 13-at tenned, ezzel olyan oddsot kaptál, amire gyakorlatilag nem dobhatsz. Ezek a puszta számok és gondolatmenetek, viszont a megérzésem azt mondatja velem, hogy verve vagy.

naggeri
Válasz Bajnok kommentjére
2008. máj. 29. 15:36

Ha előre gondolkodsz és belehivsz(ha tudod hogy ha all int hiv akkor callolsz)akkor persze call mert 3:1hez lett oddsod.
A gond ezzel az hogy turnon a c/r általában elég nagy erőt mutat ugyhogy ellehet dobni sztem én el is dobnám.Mivel már elég sokminden elver,rosszabb lap kevés van,drawal meg turnon általában nem szoktak c/relni általában.

De a turn check-el miért adott volna ingyenlapot, ha magas párja van azaz ha verve vagyok?
Én itt még set-el sem adtam volna.

Bajnok
2008. máj. 29. 16:14

Nem ismerem a játékost ezért nem tudom hogy gondolkozik ezért nem tudom neked megmondani pontosan mi a helyes lépés,ha én előtte is toltam volna vele látom hogy játszik meg lapokat lehet közelebb lennék a megoldáshoz,de mivel a 41es potra 13t kell megadni read nélkül call.

kanrich_
Válasz Bajnok kommentjére
2008. máj. 29. 16:43

Preflop FOLD a 3 betre, nincs meg a megfelelő oddsunk a setre. A turnön szerintem teljesen jó a bet $8, én is pont ennyit emeltem volna A reraisre dobnék, nem is nagyon gondolkodnék rajta.

Élő ügyfélszolgálat