NL25 99 3bet partiban
Előzményként annyit, hogy nagyon agresszív voltam végig az asztalnál. Egyedül tysker_ aki jól játszott, és lapokon kívül embereket is megjátszott. Kekks-el több asztalon is játszottam, szóval elképzelhető hogy itt már megpróbált reagálni az állandó agresszióra.
Total number of players : 6
Seat 1: ÉN( $44.97 USD )
Seat 2: mpoufos69 ( $22.59 USD )
Seat 3: keksss ( $25 USD )
Seat 6: tysker_ ( $60.01 USD )
Seat 4: NyX00 ( $27.76 USD )
Seat 5: DBellyBustee ( $25.35 USD )
mpoufos69 posts small blind [$0.10 USD].
keksss posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to én[ 9s 9c ]
NyX00 folds
DBellyBustee folds
tysker_ folds
én raises [$1 USD]
mpoufos69 calls [$0.90 USD]
keksss raises [$3.75 USD]
én calls [$3 USD]
mpoufos69 calls [$3 USD]
** Dealing Flop ** [ 5s, 6s, Th ]
mpoufos69 checks
keksss checks
én checks
** Dealing Turn ** [ 5h ]
mpoufos69 checks
keksss checks
én ?
ki mit tett volna a turn-ön?
Parti folyt köv.
Bet 6-7 kb
én ?
ki mit tett volna a turn-ön?
Parti folyt köv.
én bets [$8 USD]
mpoufos69 folds
keksss is all-In [$21 USD]
én ?
én bets [$8 USD]
mpoufos69 folds
keksss is all-In [$21 USD]
én ?
Ha előre gondolkodsz és belehivsz(ha tudod hogy ha all int hiv akkor callolsz)akkor persze call mert 3:1hez lett oddsod.
A gond ezzel az hogy turnon a c/r általában elég nagy erőt mutat ugyhogy ellehet dobni sztem én el is dobnám.Mivel már elég sokminden elver,rosszabb lap kevés van,drawal meg turnon általában nem szoktak c/relni általában.
Miután az ellenfél játéka távolról sem konzekvens, ezért call. Nehéz elhinni, hogy fölé párját, esetleg szetjét kétszer elcsekkeli. Bár hozzátenném, hogy ezen a szinten sokszor találkozni olyannal, hogy gyenge játékosok agyonslowplayelik az ász vagy király párjukat. Ugyanakkor ha jól számolom, 40-es potba kell 13-at tenned, ezzel olyan oddsot kaptál, amire gyakorlatilag nem dobhatsz. Ezek a puszta számok és gondolatmenetek, viszont a megérzésem azt mondatja velem, hogy verve vagy.
Ha előre gondolkodsz és belehivsz(ha tudod hogy ha all int hiv akkor callolsz)akkor persze call mert 3:1hez lett oddsod.
A gond ezzel az hogy turnon a c/r általában elég nagy erőt mutat ugyhogy ellehet dobni sztem én el is dobnám.Mivel már elég sokminden elver,rosszabb lap kevés van,drawal meg turnon általában nem szoktak c/relni általában.
Nem ismerem a játékost ezért nem tudom hogy gondolkozik ezért nem tudom neked megmondani pontosan mi a helyes lépés,ha én előtte is toltam volna vele látom hogy játszik meg lapokat lehet közelebb lennék a megoldáshoz,de mivel a 41es potra 13t kell megadni read nélkül call.
Preflop FOLD a 3 betre, nincs meg a megfelelő oddsunk a setre. A turnön szerintem teljesen jó a bet $8, én is pont ennyit emeltem volna A reraisre dobnék, nem is nagyon gondolkodnék rajta.