NL25: A8s drill a turn-re
Üdv!
Az ellenfél 21/15/3.4 kimagasló turn agresszióval.
Preflop általában dobom ezt a lapot egy emelésre, de itt a nagy stackek miatt megadtam. Ez hiba?
Mi a véleményetek a lejátszásról?
Poker Stars, $0.10/$0.25 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
BB: $27.05
UTG: $9.90
MP: $55.55
Hero (CO): $39
BTN: $2.05
SB: $19.05
Pre-Flop: :As: :8s: dealt to Hero (CO)
UTG folds, MP raises to $1, Hero calls $1, 3 folds
Flop: ($2.35) :2d: :Ac: :Kd: (2 Players)
MP bets $1.25, Hero calls $1.25
Turn: ($4.85) :Ah: (2 Players)
MP checks, Hero bets $3, MP raises to $7, Hero calls $4
River: ($18.85) :4h: (2 Players)
MP checks, Hero checks
Results: $18.85 Pot ($18.85 Rake)
OFF: Hogy kell kis képeket beszúrni a lapok helyére?:)
Nincs ezzel baj semmi. Tökéletes a lejátszás. Bár én preflop fold. De ha már így játszottad turn-ön visszaemelnék. Akár all in. Riveren checlekt mp te miért? a drill van..!!!
Nincs ezzel baj semmi. Tökéletes a lejátszás. Bár én preflop fold. De ha már így játszottad turn-ön visszaemelnék. Akár all in. Riveren checlekt mp te miért? a drill van..!!!
Preflop néha deep stack-kel lehet menni a húzó lapokkal is egy-egy emelésre. Mondjuk talán nem az Axs a legjobb ebből a szempontból, főleg nem egy reg ellen. Jobb ebből a szempontból mondjuk egy suited connector.
OFF: Hogy kell kis képeket beszúrni a lapok helyére?:)
Itt már abszolút pot control-ra kell játszani a partit. Nem szabad újból visszaemelni, hisz azt csak egy jobb lappal adhatja meg.
Én így szoktam:
Poker Zion HH converter
Be szoktam pipálni a "Mark Important Stacks" és a "Show Results" kockákat. A Format-nál a "Bet-The-Pot" formátumot szoktam választani.
Kapcsolódó topik
Szerintem ellennek is A drill van, de 9es kickerrel :) Részvétem amúgy...
Majdnem, AJ volt nála.:)
Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy ekkora stack-eknél A8s lappal megadtad az ellenfél emelését.
Mindenesetre tudni kell helyén kezelni ezt a lapot és a flop után is arra használni, amire való: színt kihozni vele, vagy két párt (ekkora stackeknél lehetőleg top két párt) floppolni és csak így nyomulni.
A játékoddal egyébként teljesen egyetértek, a turn emelés/megadás jó, visszaemelni, all-in-ra menni itt szerintem nagy hiba, hiszen ahogy w2p írta, az emelést csak jobb lap adhatja meg.
A játékoddal egyébként teljesen egyetértek, a turn emelés/megadás jó, visszaemelni, all-in-ra menni itt szerintem nagy hiba, hiszen ahogy w2p írta, az emelést csak jobb lap adhatja meg.