NL25 AA: kényes szitu
Seat 1: bravesoul_s ( $47.80 USD )
Seat 2: MySpaceship ( $43.05 USD )
Seat 3: NotNutsHonest ( $55.05 USD )
Seat 4: IchiIchi ( $25.20 USD )
Seat 5: Sexy Boi03 ( $39.80 USD )
Seat 6: SpositryOfNolig ( $25.00 USD )
Sexy Boi03 posts small blind [$0.10 USD].
SpositryOfNolig posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to bravesoul_s [ :Ah: :As: ]
bravesoul_s raises [$1.00 USD]
MySpaceship folds
NotNutsHonest calls [$1.00 USD]
IchiIchi folds
Sexy Boi03 folds
SpositryOfNolig folds
** Dealing Flop ** [ :5s:, :4s:, :7h: ]
bravesoul_s bets [$1.75 USD]
NotNutsHonest raises [$6.25 USD]
bravesoul_s
enemy: 48\15 körüli halacska...
fold? rr?
deepen overpárral ilyen flopon - rémálom.
ha csak callolsz, mi a terv a későbbiekben? ha lejön valami fold? a gond hogy annyi scary card van...
nem tudunk akkorát reraiselni, hogy kiűzzük a potból a drawkat, ha pedig made handje van, az nagyon sokszor erősebb lesz, mint a mienk (kétpár, set, sor).
ha reraiselünk és megadja, ha blank jön, emelnünk kell, hogy büntessük a drawkat, viszont könnyen lehet, hogy már most jobb nálunk, stb.
tipikus reverse implied odds szitu.
a callt kizárnám, a sok draw miatt, meg amugyis, akkor bármit csinálunk turnon, minden line rossz kb.
reraise - eldobja a KK-99-et, esetleg a weakebb drawkat, minden jó lappal ránktolja.
ez a várható reakció részéről nem?
fold - ez a standard szerintem OOP, overpárral deepen ilyen flopon.
ha csak callolsz, mi a terv a későbbiekben? ha lejön valami fold? a gond hogy annyi scary card van...
nem tudunk akkorát reraiselni, hogy kiűzzük a potból a drawkat, ha pedig made handje van, az nagyon sokszor erősebb lesz, mint a mienk (kétpár, set, sor).
ha reraiselünk és megadja, ha blank jön, emelnünk kell, hogy büntessük a drawkat, viszont könnyen lehet, hogy már most jobb nálunk, stb.
a callt kizárnám, a sok draw miatt, meg amugyis, akkor bármit csinálunk turnon, minden line rossz kb.
reraise - eldobja a KK-99-et, esetleg a weakebb drawkat, minden jó lappal ránktolja.
sztem is fold.
Ezeken a flopokon megéri egyáltalán cbetelni? (tudom ez a kérdés nagyon nittnek hangzik, de nme igazán látom, h h fordulhat ez a helyzet az előnyünkre se a rasiet követően, se a call után)
sztem is fold.
Ezeken a flopokon megéri egyáltalán cbetelni? (tudom ez a kérdés nagyon nittnek hangzik, de nme igazán látom, h h fordulhat ez a helyzet az előnyünkre se a rasiet követően, se a call után)
köszönöm a véleményeket, igazatok van. oop vagyok, deepen vagyunk és "csak" egy overpárom van. még ha nehéz is itt dobnom kellett volna az AA-t.
azért c-betelni fogok még ilyen boardon :)
rossz döntéssel rr-eltem 17$ig amit ő megadott. turn egy kellemetlen 8as volt ami után sajnos c\f következett.
még1szer köszi.
gl