Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL25: AQ 3betelt partiban agro ellen

BaLa
2008. jan. 27. 12:28

NL25: AQ 3betelt partiban agro ellen

Button 20/18/7 - jó játékosnak tűnt és nagyon agresszív volt, rengeteget 3betelt. Az én imidzsem elég LAG volt, 27/23 körüli, köszönhetően a jó lapjárásnak. Mivel feszes asztal volt, ezért sokat lopkodtam a vakokat és ezt a button is észrevette. Már többször is 3betelte az emelésem, de eddig mindig dobtam. Ezen okok miatt button range kb ez lehet preflop: 22+, AT+ , talán sc is.

1. Szerintetek jó a lejátszás?
2. Ha riveren emel, akkor azt meg lehet-e/meg kell-e adni ilyen játékos ellen?
3. Szerintetek egy preflop 4bet mennyire +EV ebben a szituációban? Jobb a 4bet, mint a call?

SB ($5.80)
BB ($43.30)
Hero ($60.60)
Button ($25)

Preflop: Hero is UTG with :As: :Qc:
Hero raises to $1, Button raises to $3.5, 2 folds, Hero calls $2.50.

Flop: ($7.35) :5s: :Ad: :9h: (2 players)
Hero checks, Button bets $4, Hero calls $4.

Turn: ($15.35) :8h: (2 players)
Hero checks, Button bets $7.25, Hero calls $7.25.

River: ($29.85) :Kc: (2 players)
Hero checks, Button checks.

Final Pot: $29.85

Results in white below:
Hero has As Qc (one pair, aces).
Button has 4s 4h (one pair, fours).
Outcome: Hero wins $29.85.

BaLa
Válasz BaLa kommentjére
2008. jan. 31. 17:11

Senki???:(

nandinho1334
Válasz BaLa kommentjére
2008. jan. 31. 17:29

Szerintem ezzel semmi baj nincs egyáltalán a river check jó. Maximum annyit csináltam volna hogy turnön visszaemelek. A river-t azért checkelted el mert feljött a k vagy raisolni akartál?

CrisRoniii7
Válasz BaLa kommentjére
2008. jan. 31. 17:32

Preflop 4beteltem volna , ha callol és nem segít a flop,akkor legalább én érkezek arra az utcára az agresszorként,amiben több minden rejlik.
Postflop agresszívebb lettem volna,elég passzív voltál:) Flopn nem rossz a c-call,
de turnön már nyitottam volna,vagy C-R!
A river emelést adtam volna....

BaLa
Válasz nandinho1334 kommentjére
2008. jan. 31. 17:55

Szerintem ezzel semmi baj nincs egyáltalán a river check jó. Maximum annyit csináltam volna hogy turnön visszaemelek. A river-t azért checkelted el mert feljött a k vagy raisolni akartál?

Riveren azért checkeltem, mert egy nálam gyengébb lapot eldobna, ha emelek, így viszont esélyt kap a blöffre.
Ezt gondoltam a parti közben, de most már nem vagyok ebben biztos, hogy jó. Egy AJ vagy AT talán megadott volna egy emelést.

Tweeny
Válasz BaLa kommentjére
2008. jan. 31. 19:30

Én a flopon játszottam volna a C-R t, ha visszaemel, eldobom. Ha megad, turn-nél talán még egy emelés.

Skiboy
Válasz Tweeny kommentjére
2008. febr. 1. 0:31

Valahol emelni kellett volna a partiban, így nem hoztad ki a legtöbbet a vázolt játékos range ellen.

A flop c-r például egy jó ötlet.

Godmode
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. febr. 1. 3:09

Preflop 4beteltem volna

Nnnna, azert ne vicceljunk mar... ;)
Mekkora lett volna a 4-bet 10-11$? AQo-al en annyira nem szeretnem magam PF elkotelezni, foleg nem OOP...
Nem azt mondom, hogy adott esetben, adott ellenfel ellen rossz jatek lenne, de nemhiszem, hogy ez pont ez a helyzet lett volna...

want2push
Válasz Godmode kommentjére
2008. febr. 1. 6:24

BaLa, én ezt ugyanígy játszottam volna. A lapunk túl jó egy ilyen 4way kasszában a leírt imidzzsel és ellenfél ellen. Viszont, ahhoz meg túl gyenge, hogy átvegyük a kezdeményezést, mivel ha komoly erőt mutatunk egy ilyen A magas flopon, akkor valszeg csak jobb, vagy ugyanilyen lappal (pl. AK) marad játékban.

Draw veszély sincs.

Szóval hagyjuk csak blöffölni, ebben van a legnagyobb profit!

Élő ügyfélszolgálat